I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja sam jedan deci bijele perla platio oko 40-50 kn?? Tj. jedan deci perle i jedan deci bijele oko 60 kn,sa popustom!!!
Hello! zanima me koliko bi me izašlo novaca ako bih pituravao plastike od skipper 150 4t 2001g u perla bjelu boju ?
ja mislim da ti nisi uzeo perlu nego obicnu bijelu sa sljokicama,takvu ja imam ljubicastu na svomekoliko se sjecam tu po forumu je neko bio pisao da je 2 ili 3dc perle 600kn
gdje si to uzimao,dali znas broj boje za zelena bet perla,mislim da se tako zove ili se to mora mjesati da se dobije ta boja,to je ova zelena sto imam na skutu
Odi u Vinkovcima u Harmoniju to ti je odmah pored Lidlovog parkiralista sa desne strane !!!Pa pitaj njih tamo sam ja uzimao...
Ma uzmes katalog od automobila-motora i nadjes je,ako ima male razlike lako ce oni to preko kompa izjednacit da bude sto slicnija
kawasaki zelena je kricavija od ove sto meni treba,treba mi boja zelena bet perla ili zelena perla bet,znam da je tako nekako ali ne znam tocan redosljed rjeci
Ma niije ni bitan naziv,pokazes skut kazes ocu takvu sa perlom s tim i tim odsjajem i to je to