Idem veceras na more pa kad se vratim jos cu jednom razmisliti..Sto se tice ljepote i sportskog izgleda Nexus je tu Bog spram Beverlya,ali preformanse kazu Beverly,a on je i 500 cc...
Samo njih dvojica su zainteresirana za kompenzaciju a uz to su mi i blizu,a i skuteri su im stvarno ocuvani kao da su iz salona jucer izasli..
Nexus 300 sam od ovoga probao,extra je skuter,sve serijala,redoviti servisi,nema recke na skuteru i jos mu je maska za zaklon od vjetra zatamnjena u crnu boju..Rastopio sam se kad se covjek dovezao..
ali i on kad je moj probao i vidio ugodno se iznenadio,prihvatio je odma kompenzaciju...
Ali ovoga Beverlya nisam probao,samo sam ga vidio,jer covjek nije imao goriva u rezervaru sto me malo zacudilo...I jos uz to njegov je isto jako ocuvan i zvalo ga je najmanje 15-tak ljudi za njega dok sam bio kod njega jer je njegov jedan od mladjih(2008) i najjeftiniji 3.500 eura..daje stvarno super skuter za tu cijenu,cak bih rekao da vrijedi i mnogo vise..Jos jedna stvar..Napisao je u oglasu da ima predjenih 10000 km,ali kad sam dosao imao je 13000 km,sto je po meni dobra stvar jer motor ne stoji nego se vozi..sve je serijski na njemu,jeste da ima 2-3 male neprimjetne ogrebotine na njemu od kamencica ali je isto top stanje...
Kazem,jako tesko za odluciti...Mozda da sam ga probao bi mi bilo lakse,ali eto,igrom slucaja nije imao ni kapi goriva u njemu jer je financijski u kur*u i ima troje male djece pa mu trebaju pare...To i je najveci razlog zasto je spustio cijenu...