jedan uvazeni serviser sa foruma mi nemoze pomoci, drugi koji je kao majstor za ditech je na lošem glasu, a i nema ga na netu....
trećeg nisam nasao.. Dali je moguće, da u ZG i okolici nema nekoga tko se kuzi u ditech motore
na forumu istoga nisam nasao, niti preko googla, pa ako ima majstor a ovaj termin ne koristim labavo, molim da mi se javi.
Treba mi netko tko će : reci, oko , u npr. četvrtak do 8 ujutro mi dofuraj skut, pa ću pogledat, ak nije neke prestrasno, oko 17 si dodji po njega.... ali da to i bude tako, a ne da 3 tjedna budem bez skutera jer se isti koristi svaki dan za posao-sposla...
skuter ide.... do 85 ide ok , sa rupom izmedju 50 i 60.... kasno kreće tj. treba mu puno gasa da uopče zavrti kotač, tak da se na gasu ponasa ko da ima samo + i - ... ili ide ili nejde...... i imam laser x koji bi trebalo staviti gore, i onda to postelat sa federima, rolicama i remenjem da ide od 0-85 konstantno.... ne trazim previse, trazim da se tih par banalnih stvari napravi, i po mogućnosti u jednom danu.... ako majstor vec sada misli da ce to trajat duze, ona moze u 8 mjesecu biti i nekoliko dana dok sam na GO......
ima li netko sposoban napraviti ovo na ditechu ? molim vas, već sam puno pm -ova poslao no nista....