Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Parkiranje mopeda/motocikla u Rijeci  (Posjeta: 1505 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ghostride666

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Gilera runner VX 125
Parkiranje mopeda/motocikla u Rijeci
« : 11 Srpanj, 2011, 19:29:06 »
Stara mi je neki dan parkirala kod bivšeg teatra feniče, te je dobila upozorenje prometnog redara, te ako opet ponovi istu stvar dobija kaznu od 500kn, inače tamo je uvijek bar 10-tak skutera, koji nikome ne smetaju, te su na nogostupu, ne na onom nekom parkiralištu...zanima me da li je netko ima slična iskustva sa ovakvim punjenjem gradskoga proračuna, te me zanima šta će se dobijati kazne kada se skuter u centru grada parkira na neki nogostup, pošto su parkirna mjesta za dvokotače debilno raspoređena i nema ih ni približno koliko bi ih trebalo biti???
Evo ja sutra moram iči navečer do fotojadranke i normalno parkirat ću ga tamo kod meka, gdje se okupljamo na meetu, ako mi dođe prometni redar zakucat ću mu normalno šamarčinu...neću sigurno skuter parkirati kod capitana jer nejdem u capitano nego u fotojadranku gdje nema obilježenih mjesta...kolko ja znam ne postoji zakon ili prometni znak koji kaže da je zabranjeno parkirati na nogostup neki dvokotač
« Zadnja izmjena: 11 Srpanj, 2011, 19:32:16 ghostride666 »
meni za vxr-a frajer nudio BMW X5 iz 2007 i neku sitnu nadoplatu....naravno nisam pristao  :dontknow:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
Odg: Parkiranje mopeda/motocikla u Rijeci
« Odgovori #1 : 15 Srpanj, 2011, 15:10:50 »
na nogostup je zabranjeno parkirati bilo koje motorno vozilo

druga stvar, taj prometni redar je debil, tj svi su oni debili, valjda su mamini i tatini sinovi bili nezaposleni pa se neki posao izmislio da budu na grbači države i jebu nas u zdrav mozak

uglavnom samo ti parkiraj di oćeš, nikad nikome nije kazna zapisana za skuter, kao drugo, kad god je meet bio dođu njih dva tri glumit budale al nikad nitko nije došao pisat kazne 60 skutera za krivo parkiranje na Trgu RH jer znaju da bi se nabrali šamara da dođu između skutera

jednom prilikom je i gradonačelnik došao na meet  :toothy12: :toothy12: :toothy12: pa su ga užicali 200kn za benzu  :toothy12: :toothy12: a slučajno je bio prolazio  :toothy10: :toothy10: :laughing9: :laughing9:

poanta je ta, zajebi te jarane i vozi se kao da se niiiišta nije desilo  :icon_biggrin:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline SPecial

• maxi forumaš
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
« Odgovori #2 : 15 Srpanj, 2011, 16:47:28 »
ma kuiš,buraz zdimi mu čepu. Ja mu odma velim kae,razumijes.
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #3 : 15 Srpanj, 2011, 21:31:46 »
 :laughing6: :laughing6: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #4 : 15 Srpanj, 2011, 21:53:00 »
U ZG pauk za motore uredno operira i dize nepropisno parkirane, a napravili su i parkiralista za motore pa imaju razlog zasto dizu. Jedino sto je tih mjesta puno premalo.
A ako je cijena ko za aute (a nema razloga da ne bude), onda je to "sport" od kojih 1000 kuna

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #5 : 15 Srpanj, 2011, 22:07:53 »
ja danas dobio kaznu jer mi skuter bio parkiran na nogostupu, 300kn, al nije od policije nego od parkinga grada Vodice, popisam im se na tih 300kn

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #6 : 16 Srpanj, 2011, 22:05:42 »
dobio je frend kaznu za parkiranje skutera na cesti, mislim da 300 ili 500kn, ne sjećam se što je bilo na kraju jer ima već par godina od onda...
naravno, od policije kazna.
rab