mogo je samo reci gdje se nalazi i jedan i drugi grad i da je taj i taj grad zove Gradom Heroja....a ne sad tu govorit o masakrima ,cetnicima,srbima,200 ljudi koji je pobijeno i slicnim stvarima....jer te stvari se trebaju zaboravit i ne gledat nekog ispod oka jer je hrvat,srbin ili bosanac ....a ne ponavljat stalno....ne branim nikog....ako ko pomisli da sam mozda srbin pa zat mozda branim ili nesto ,nisam ni srbin ni hrvat ....bosanac sam ali katolik i gledam na to da su svi jednaki i svi su isti....ne mrzim nikog ...i ako bi neko ko je npr kao ja izgubio starog u ratu ...mrzio srbe ili hrvate ,ja ih ne mrzim ni malo.....jer isto tako shvatam da je i neko u srbiji ,hrvatskoj izgubio nekog i da narod nije kriv za ono sto se desilo...nego neke osobe koje su bile glavne tad u drzavi tj. glavonje...zakuhali sve,ufatili bjezaniju....i naravno sad takvi imaju po 10 stanova....10 firmi ...10 auti,broje lovu u milionima..ako ne oni,onda njihovi nasljednici....dok smo mi ovdje ratovali i ubijali se ne znajuci ni pravi razlog a bilo smo prije svi kao braca......mogu ja ovak pisat do zore...nekome ce se svidit ,nekome ne ...cjenim svacije misljenje ...ali mislim da je stvarno dosta off-a u ovoj temi..sorry toliko od mene ...