uzmi vxr, provjereno!
da!! uzmi vxr, stavis multivar i klip i cilindar od 209 i pičiii !!
kompresor trebash nakon nekog vremena mjenjat itd itd tj tak sam ja cuo, a i ima jos 100 raznih pi*darija vezanih za peugeot taj
ja imam vxr-a al 2002 godiste i prezadovoljan sam s njim, tormo ide 125-130 ( nekad) hehe sad trebam novi remen uzet prije pocetka se zone i piči
E hvala ti za comment, stvarno mi je trebala informacija iz prve ruke. Jel velika razlika izmedju novog istarog vxr-a? Kako si zadovoljan odnosom cena/kvalitet/odrzhavanje?
cuj...nisam imo mogucnost da stari model vxr-a usporedim sa novim tak da neznam!! a odrzavanje, meni nije skupo,,,sad neznam kakv si ti sa novcima
motor ako nije naturpijan znaci ak nema neki spuh, kit i ta sranja netrosi puno...meni trosi 50kn na 170 km pa ti sad racunaj
djelova za runnera uvijek imas svuda
a odrzavanje ti je ovak : 1. ulje za motor od 50-120 kn ( ulje mjenjas svakih 4000-5000 km ) ja osobno tocim ono po 120 kn, nesjecam se sad koja je marka al napisem kad pogledam kanticu!
2. valjcici 100-120 kn ( mozda 20000 km mogu..al neznam, ja ih imam do sada 17000 km i jos su dobri)
3. remen 500 kn, kao sto reko imam 17000 km i jos je dobar al se malo razvuko pa cu ga promijeniti
i to bi ti bilo to ja mislim
ak te sta zanima samo pitaj