15-20%, dok u novim igrama gubi.
Također čisto sumnjam da se može naći 4850 sa garancijom što je ipak velika stvar.
na novije igre može i zaboravit bez jedno 1000kn buđeta
Ak ti nemreš iskoristit bijednih 4Gb rama na W7 onda ok, al ne pričaj nebuloze da se ne može, jer "igrice" pogotovo traže ram...da ne nabrajam između ostalog druge stvari jer se radi tu o igicama na kompu!
neki dan složio frendu komp
6950
4gb rama
x3 450
dobro ugl nebitno
crysis 2 na sve ful max 1920 reza
ne jede prek 2,5gb sve skupa
i sad mi ti objasni kako ćeš iskoristit prek 3 gb
osim ak baš namjerno ne ideš pokretat brdo stvari da bi zapunio rame da ne bi ispalo da si uzimo za bezveze
GTS320 nikad nije bila best buy da se razumijemo, ne znam kad si ti počel pratit ....
gts 320/640 u vrijeme kad si ju mogo nabavit za soma rabljenu je bila brutala od grafičke i dok još nisu izašle 8800gt to je bila fakat jebena kartuša za te pare, i ne znam kaj si bolje mogo uzet za te pare u to vrijeme, ali pregazilo ju je vrijeme jebiga došle gro jače kartuše i jeftinije...
ako poveča malo budžet onda bi imao puno pametniji izbor, ne samo zato jer jer povečal budžet nego kaj ima puno boljih kartica od 4850 a za ne tolko više para
AKO poveća, a vidiš i sam da čovjek jedva daje 400kn,
a u usporedbi s gts 320, 4850 bi bio jeben napredak, za male pare...
istina, da za 300-400 kn više već moš nać 50% brutalniju grafičku, ali, to je 300-400 kn više
znači čovjek ima 400 kn, za pojačat komp
ako nemaš neki pametniji prijedlog od 1gb rama i 4850 za te pare, onda ne znam o čemu raspravljamo