Evo da samo javim kaj je bilo onda sa štelanjem!
Stavil se je po tvorničkim postavkama na skuter sa rupom u airboxu 19mm, pošto je 3alfa3 napisal da nema potrebe za večom pošto je 19mm karb!
I skuter radi u leru ok, malo dimi, i kazaljka ima stepenicu kod puštanja gasa na 3T okr, pa padne na normalnih 1.8T okr. Otpeljam se krug dva, skuter ide i ima momenta na početku i vuče ko blesav ali kasnije koma, pad okretaja pri punom gasu!
Pogledam svječicu, a svječica crna ko dimjačar, baš je ono crna, te vlažna, nije mokra nego vuče na mokro! I reko, idem vratit lulicu 23mm na airbox, pa probam opet, sad je malo još bolje. Odaziv se jako popravil i malo bolje vuče, te na
savjete cvale60 stavim 82 diznu i skuter juri PUNO BOLJE, no na ful gasu nemam one okretaje koje sam imal prije, znači da još treba manja dizna, imam još 80 i 78 dizne, svječicu nisam sad pogledal sa 82 diznom! Ali po iskustvu zaključujem da je i dalje bogatija, poznam po okretajima!
Znači sve je super sa karbom, samo je za moj KIT očito dizna 92 prevelika!
A ako neko bira između obične i RACING verzije ja mu toplo preporučam RACING, jer karb je milina za štelat naspram običnog
Lagana izmjena igle, lakše nego na običnom, a dizna se mijenja samo kroz čašicu...ne diraš niš ni ne skidaš niš