I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Pošto kilo lubenice il komad? Ja se hladim samo na klimu belu.
to se na zrcu naplaciva pun k... stranci to tamane ko besni psi nikad nisam probao jer nemogu votku smisliti radi par forumasa iz zg
klima na 20,neka i 16 pa se smrznem ko pička sad preko ljeta,navecer nekad uzmem lubenicu,na pola prepolovim,izdubim kori,i 3 deci vodke sipnem unutra kada to lubenica upije,pojedes par komada i nema te a uopce se ne osjeti vodka
Nerazumin, sta ti izdubis dinju pa onda jedes koru sa votkon?..
j#bo ga ti,odrezes popola lubenicu izdubis ali ne do kore nego da ostanu kriške za jest,nalijes jedno 3 deci vodke ovisi kolika je lubenica...ostavis u hladnjaku malo da lubenica upije vodku i onda ako smažes pola lubenice mrtav si
Kakvu vi izolaciju kuce/stana imate da morate klimu frljit na 16?Ja stavim na 24-25 i kroz 5 minuta mi je takva temperatura i klima se samo povremeno pali.old skul izolacija! nema to veze sa izolacijom, kod mene su full debeli zidovi i uvjek je hlad po ljeti zagarantiran, al volim frljiti na 16 obje klime u kuci da mogu hodat gol dok nema nikoga cu hauze A kaj se pive tice - klasika. Veliki kjupek (levenbrau jer nije skup, a nije ni los) svaki dan i to je to Evo upravo ispraznio danasnju dozu
uzivam u svom bazenu