znam da je prastara tema, al nakon godinu i pol i raznoraznih majstora od kojih sam odustao sam rijesio ovo...
da se citiram sa drugog forumarastepem frgu, iako je bila cista, ocistio sam je jos jednom. Kurblam, nece palit. Izvadim svijecku, vidim da je mokra, znaci goriva ima i eliminiram problem s frgom. Spojim sviječku na lulicu i stavim je na masu kad ono, nema iskre.... Naspricao sam kontakt sprejem kontakte na bobini i lulici i probam, opet nece. Idem mrdat oko glavnog (i jedinog) osiguraca i CDI-a, ocistim i tamo kontakte i gle cuda ima iskre. I vozim se ja tak opet jedno vrijeme i skuter radi odlicno. Sav sretan, spojim zmigavce, zadnje svijetlo, stavim oklope i idem na probnu voznju. Zakurblam, skuter pali iz prve i krecem po dvoristu prema ulici.
I gle sranja opet.... Do 30km/h vuce ko ne normalni, a nakon toga se uguši. 1/4 gasa, 1/2 gasa, 3/4 gasa, full gas nema razlike. Na 30km/h se ugusi. Usporim do kraja, opet odvinem gas i vuce ko lud do 30 i dalje se guši neovisno na kojim je obrtajima.
WTF sad?
cdi dao svoje?
ajajaj, nije mi dao vrag mira i u 21:00 isao sam opet mrdat. Znaci pali iz prve, do 30km/h zmaj, nakon toga gusenje kao sto sam rekao. Dok se poceo gusiti sam stavio prst na rupu od airboxa i skut je poceo vuci. Znaci imam problema sa falšom. Kak nije full fixan airbox vidjet cu sutra dal ce se stanje popraviti kad to slozim kak spada, mada ne vjerujem jer je ovaj skut uklet ocito