nema sanse da base 70tka minarelli pere 1.9tdi 130 ks.... to mozes okaciti macku o rep...
ja mogu drzati sa nikakva 103ks u benzincu u gradu midrace neki slabiji kako god pozelim,a tek turbo dizel sa 130 ks, koji ide duplo bolje od ovog jadnika u mene
i mogu ti reci i da bb naturpijani po gradu slabo bjezi autima... prvenstveno zato jer sa trecinom gasa vrti zadnji kotac stalno u prazno...
kad malo zajebajem tunere opel i te luzere svaki sporiji zavoj ide i onda 30 metara proklizavanja kad odvalim gas.. ono .. bjezis mu i dosta si brzi, ali da ne proklizava, bio bi za 30% brzi sigurno... hocu reci da ima snage , ali nemozes je potpuno iskoristiti...
neki dan lik u astri classic kolje ga kroz prve 3 brzine, ja mu se nalijepio na guzicu od pocetka i ne micem se, da sam imao mjesta s lijeve strane stigao bih ga dok je bio u drugoj sigurno....
poslije sam cuo da je u njoj neki 2.0 turbo. ali nekako ne vjerujem da jest, jer nevjerujem da bi ga onda tako lako drzao sigurno...
samo mi je bilo komicno sto je lik bio s curom i htio me ocito osramotiti, pa se na kraju on zacrvenio kad je dosla krivina i preletio ga