Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dal se moze kaj spasiti?kupil zupčanik,čovjek mi poslal i orginal šaraf,..i kad zategnul navoj nije nikaj vlovil(zgvintani je )e sad-da ne kupujem opet radilicu- dal je moguče kak to popraviti-najbolja solucija?svaki odgovor dobro došao------hvala unaprijed!
Po ovome što si napiso jedino narezat novi navoj na radilici i drugi šaraf. Nisam imo takav slučaj ali onako logično ne znam šta drugo?
Nemoj ju skidat!
ok-sutra idem do njega-pa bum probal narezati drugi navoj na ovaj pa da vidimo kak se bu ponašalo sve to..inače u zadnjih 6mj sam 3 remena pokidal-za to sam mogel kupiti komplet drugu mašinu i nebi bilo zezanciji ko sad-(3 remena-druga radilica-zupčanik drugi,oko 900kn sve skupa-za te pare mogel kupiti drugi skuter )
Samo nemoj dat da ti vari maticu ko i ventilvar.
ma da nemislim skuter ostaviti za sebe-to bi komplet zalijal tekučim metalom i na prodaju skuter-ovak šteta mi ga je-skuter je iz 1999g,uščuvan(vozil ga penzić),i još na njemu orginal gume
Teško ćeš to prodat na forumu. Misliš da će to držat kad zaliješ tekućim metalom.
ma odi majstoru samo skini deklo i nareze ti covjek u 3 minute navoj za pivunije neka procedurakaj se tice guma mjenjaj to jer ces se ubiti