Evo da se ja ubacim jer ima direktne informacije s akademije.
1.Zavrsio sam PA u 1. mjesecu jos uvjek nisam zaposlen jer nema dovoljno ovlastenih ljudi u postajama koji mogu biti mentori.
2.Poso mi je zagarantiran kad tad(moze se cekat do godine cak) tako da neki ce rec jebes to ali ako trazis posao vec godinu dana pogotovo to gorim za manja mjesta di posla i nema bas onda ni nije tako lose bavit se sportom i zivit kod njih 9mj na racun drzave i onda dobit poso u DRZAVNOJ FIRMI koja uvjek ima mjesta za napradovanje.
3.Ja sam se prijavio bas zbog toga da imam poso zagarantiran iako neodem na faks (a mogucnos skolovanja u policije je odlican...koji fakultet ti placa 3700kuna da ides redovno 3godine i da jednu smijes past i jos hrana i smjestaj u zagrebu besplatni)
4.A da negovorim o povoljnim situacijama u prometu koje se daju izbjeci.. zasto nemas retrovizore,jesi pio,prebrzo si vozio,preko pune si preso,nadam se da razumijete sta govorim
A Maki ti si malo zakasnio , jer bas su uveli tu srednju skolu 2god civilne+2 polic jer sad ima dosta mladih i nemogu ih zaposljavat tako brzo.Ali sam isto cuo da ce svake godine isto biti jedna grupa od 30ak polaznika za odrasle znaci do 24godne e sad jel to istina.