Sad me frka hvata. Kužim ja da su naprezanja klipnjače na VXR-u veća, ali i VX bi trebao to izdržat. Što bih trebao kad/ako stavim cilindar i klip i ostale stvari s kojima vam dosađujem ciljati niže okretaje da budu približno kao na VXR-u? Koliko dugo ga mogu držati na max gasu? Meni motor treba za svaki dan, pogotovo ljeti, a opet volio bih ga srediti.
ti kad staviš 200ccm i dulju getribu i još šta ja znam šta bude to ok bilo, 120kmh se voziš s tim da imaš još gasa i ja mislim da je to i više nego dobra putna brzina tako da nema potrebe da ga mrcvariš npr. cijeli autoput zg-split full gas, i vrag bi se onda raspao
ja otkako sam stavio dulju getribu motor mi se dosta manje vrti i dere i smirilo ga je dosta tak da je to ok
i opet ak se vozim po otvorenoj cesti vozim se lijepo 100kmh s pol gasa, motor radi najmirnije, najmanja potrošnja i dost je brzo
a sad neka nekad šta ga stisneš do kraja ništ mu nebu bilo, ipak ga treba malo propuhat da pljune van ta sva smeća od naših kvalitetnih goriva
a o radilici se ti ništ nebrini, dura ona i više nego što bi ti mislio