Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Procjena auta...ajde ko se razumije u aute!!!  (Posjeta: 8875 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
Odg: Procjena auta...ajde ko se razumije u aute!!!
« Odgovori #20 : 13 Lipanj, 2011, 22:02:10 »
Hehe mulde :D , ma to je zdravo ko dren, nije auto nigdje trul, ima sitnih ogrebotinica, al jebiga nije auto nov...no hrđe nema ni na jednom mjestu a kamo li na muldima  :icon_thumright:

Ak treba neko Corsu C, nek se javi....
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 13 Lipanj, 2011, 22:06:41 »
da se vratimo na corsu, dakle cijena ide gore ak je auto friško regan a ide dole ako istječe rega za 2-4 tjedna.. takvi su auti često vrući i cijena je oko 500€ niža od friško reganog..

Offline danc00

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 13 Lipanj, 2011, 22:10:42 »
da se vratimo na corsu, dakle cijena ide gore ak je auto friško regan a ide dole ako istječe rega za 2-4 tjedna.. takvi su auti često vrući i cijena je oko 500€ niža od friško reganog..

Hahaha, al ti imaš nos.....

Upravo mi rega istiće za 2tjedna ili 3  :icon_thumright: :icon_thumright:

Ma regat ću ga pa ću za visinu registracije dignut cijenu  :dontknow:
2013- Kawasaki 636

Offline benjamin_hawk

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • ulje i gorivo :D
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Brcko
  • Moj Skuter: peugeot sf2
  • Moja Kaciga: uvex
  • MojSetup: dr.evo
  • MojSpuh: tecnigas rs
« Odgovori #23 : 13 Lipanj, 2011, 22:46:52 »
ja znam kako moj stari radi kada podaje auta neka u njemackoj kod nas ovdje nema to efekta ali u njemackoj da mislim da i kod vas ima.znaci prije nego sto ces podati auto ides na generalku ciscenje gdje god ima neka fleka,poliranje,ciscenje tapacirunga...... onda kupi si ono zastitnu foliju preko haube i stavi ju i ak te pita reci ma ovo je stavljanoo radi zastite kazes mu kad to skines ispod ti je fakicki nova hauba,vratis kilometrazu,sitnice koa sto su neki poklopci i tako obavezno otidji na odpad i nadji to ti je veliki + i to sve kad bu uradio kosto moj stari kaze mos u njemackoj dignut cijenu za 400-700eura a to te sve nece kostati 100eura .
peugeot rullezz xD

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #24 : 13 Lipanj, 2011, 22:53:03 »
opeli nakon 90ih neće protrulit oni prije hoće, imao sam asconu C 88' i s nje je curila hrđa

uglavnom corsa C je JAKO ali baš jako kvalitetan auto po svemu, 1.2 motor koji je unutra vuče korjene 30 godina unutrag i to je jedna evolucija koja je napredovala do današnjih benzinaca koji su tehnički savršeni iako ne pretjerano jaki kao honde koje se vrte visoko i slično, to su niskoturaži benzinci koji su ekonomični i koji gaze kilometre. Opel nikad nije imao dobar dizel, kemijali su sa isuzuom, sa fiatom i sve skupa, al za njihov benzinac i njihove mjenjače i prijenose mogu  dat desnu ruku maltene
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline vale_vx

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #25 : 13 Lipanj, 2011, 23:46:30 »
ja znam kako moj stari radi kada podaje auta neka u njemackoj kod nas ovdje nema to efekta ali u njemackoj da mislim da i kod vas ima.znaci prije nego sto ces podati auto ides na generalku ciscenje gdje god ima neka fleka,poliranje,ciscenje tapacirunga...... onda kupi si ono zastitnu foliju preko haube i stavi ju i ak te pita reci ma ovo je stavljanoo radi zastite kazes mu kad to skines ispod ti je fakicki nova hauba,vratis kilometrazu,sitnice koa sto su neki poklopci i tako obavezno otidji na odpad i nadji to ti je veliki + i to sve kad bu uradio kosto moj stari kaze mos u njemackoj dignut cijenu za 400-700eura a to te sve nece kostati 100eura .

ja se nadam da će te stručnjake za preprodaju koji vraćaju kilometražu jednom pošteno sjebat i trpat ih na neki novi goli otok
rab

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #26 : 14 Lipanj, 2011, 21:28:16 »
hoće opeli trunut... ima frend corsu 1998, trula vrata i jedan susjed astru 2000.g isto trula vrata i pragovi..

Offline danc00

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 14 Lipanj, 2011, 21:29:33 »
hoće opeli trunut... ima frend corsu 1998, trula vrata i jedan susjed astru 2000.g isto trula vrata i pragovi..

Da nije možda trula višnja  :dontknow:  :icon_scratch: !

Nemaju valjda pocinčanu limariju...ali da ta Corsa 98, mislim da ima običnu limariju, imal ju je frend također je dobila one bobuljice, ali brate mili ta Corsa nije vidla garaže pa je i to jedan od većih razoga :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 14 Lipanj, 2011, 21:31:19 danc00 »
2013- Kawasaki 636

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #28 : 14 Lipanj, 2011, 21:32:12 »
ne, baš je trula astra  :laughing7:
znam da je opel zagorski auto i ja jesam zagorac al opela sam jednog imal i opel v moje dvorišće više nebu ušel heheh.. :toothy9:
može bit pocinčana al bitna je i debljina cinka.. moj punto iz 1995. je bil iz njemačke i sad u šusu sam vidjel da je svud cink na karoseriji par desetih, dok je na ovom novijem 2002. god valjda jednu desetu i to je to..
tak da imaju opeli cink al minimum valjda..
« Zadnja izmjena: 14 Lipanj, 2011, 21:34:14 ivanm »

Offline danc00

• maxi forumaš
« Odgovori #29 : 14 Lipanj, 2011, 21:40:04 »
A da, svak preferira ono kaj se njemu sviđa, meni iskreno u ovom srednjem rangu svejedno jel opel/vw/reno/citroen/fiat....onak dok je star 5-6 godina svak je dobar, na ove novije mislim, čak su i dosta slični...pa mi i nije neke posebno niti jedan drag ni vrag!

Dok da imam para za malo bolji auto, e onda ima favorita i tamo se već da vidjet razlika, bar kod mene laika dok netko ko zna puno, da ne govorim!

Moji su prije imali Opel Corsu onu malu kockastu(mislim da je čak prvi model, iz Austrije smo je morali dopeljat), 1.5 D, trošila je 3.5-4 L disela, ne znam jel uopće možete vjerovat, ali ak je netko još ima zna kaj govorim! I ona je bila pojam za auto, i tak je sad ostal Opel i jbg nemreš ti njima dokazat, al ok nisam se razočaral, kolko para tolko muzike!

Al se nadam da ak ćemo uzimat ovu Astru da ču preč na bolje neg sad  :dontknow:
2013- Kawasaki 636

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #30 : 14 Lipanj, 2011, 21:43:00 »
ja se nadam da će te stručnjake za preprodaju koji vraćaju kilometražu jednom pošteno sjebat i trpat ih na neki novi goli otok
eh moj druze da ti samo znas cime se bave ovi prodavaci za tu kilometrazu je najanji problem :D  :toothy9:
peugeot rullezz xD

Offline maki 225

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • MojSetup: Nema(serijala)
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #31 : 14 Lipanj, 2011, 21:43:05 »
A da, svak preferira ono kaj se njemu sviđa, meni iskreno u ovom srednjem rangu svejedno jel opel/vw/reno/citroen/fiat....onak dok je star 5-6 godina svak je dobar, na ove novije mislim, čak su i dosta slični...pa mi i nije neke posebno niti jedan drag ni vrag!

Dok da imam para za malo bolji auto, e onda ima favorita i tamo se već da vidjet razlika, bar kod mene laika dok netko ko zna puno, da ne govorim!

Moji su prije imali Opel Corsu onu malu kockastu(mislim da je čak prvi model, iz Austrije smo je morali dopeljat), 1.5 D, trošila je 3.5-4 L disela, ne znam jel uopće možete vjerovat, ali ak je netko još ima zna kaj govorim! I ona je bila pojam za auto, i tak je sad ostal Opel i jbg nemreš ti njima dokazat, al ok nisam se razočaral, kolko para tolko muzike!           Al se nadam da ak ćemo uzimat ovu Astru da ču preč na bolje neg sad  :dontknow:               

Baš zbog toga se najviše kupuju njemačka auta,jer su ljudi uvjereni i imaju iskustva s švabom.  :icon_thumright:

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 14 Lipanj, 2011, 21:43:34 »
što se tiče mehanike opel je okej sve, ali samo benzin, diesel ne...
limarija bi bila okej da je 2-3x cinčana a ne samo jednom, al sad su manje više takvi auti svi.. 1x cinčano, 10 godina drži i to je to..

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #33 : 15 Lipanj, 2011, 00:04:35 »
eh moj druze da ti samo znas cime se bave ovi prodavaci za tu kilometrazu je najanji problem :D  :toothy9:

znam ja dobro čime se bave, i nadam se da će se to jednog dana tretirat kao pravi kriminal da svi ti prevaranti najebu kako i zaslužuju
rab

Offline dusVu

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vu
  • Moj Skuter: vise nije moj..
« Odgovori #34 : 25 Lipanj, 2011, 17:56:13 »

te astre su dobre buraz moj to vozi 1.6 16v i one se krecu kao i corsa samo sto one bolje idu ako je 16v komotno 210-220
e ovo sam moro komentirat...prijatelju, kakiš..ide 435 .. vozio sam taj auto i nije bas da nesto ide, sad neznam jesu svi taki jer je ovaj malo razvaljen al ono ..i tak auto ako komotno ubode 190 sva sreca.. sam cu ti rec honda civic 1.8 140ks i-vtec max oko 215 ..al ne ovo je opel i ide 220 komotno sa 100 ks :notworthy:
« Zadnja izmjena: 25 Lipanj, 2011, 17:58:51 dusVu »
benjamin_hawk : "mikijev nrg ide ko munja pa vi gledajte"

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #35 : 25 Lipanj, 2011, 19:53:56 »
e ovo sam moro komentirat...prijatelju, kakiš..ide 435 .. vozio sam taj auto i nije bas da nesto ide, sad neznam jesu svi taki jer je ovaj malo razvaljen al ono ..i tak auto ako komotno ubode 190 sva sreca.. sam cu ti rec honda civic 1.8 140ks i-vtec max oko 215 ..al ne ovo je opel i ide 220 komotno sa 100 ks :notworthy:
neznam ovom je naknadno stavljan remus i filter sportski ja se vozio s njime 210 i garantujem za 210 a ostatak nez jbg ima jos dole da moze ici
peugeot rullezz xD

Offline maki 225

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • MojSetup: Nema(serijala)
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #36 : 25 Lipanj, 2011, 20:50:52 »
neznam ovom je naknadno stavljan remus i filter sportski ja se vozio s njime 210 i garantujem za 210 a ostatak nez jbg ima jos dole da moze ici
A osamsto i znači kad to staviš ide preko 200 de e
« Zadnja izmjena: 25 Lipanj, 2011, 20:58:16 maki 225 »

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #37 : 25 Lipanj, 2011, 20:55:05 »

Moji su prije imali Opel Corsu onu malu kockastu(mislim da je čak prvi model, iz Austrije smo je morali dopeljat), 1.5 D, trošila je 3.5-4 L disela, ne znam jel uopće možete vjerovat, ali ak je netko još ima zna kaj govorim! I ona je bila pojam za auto, i tak je sad ostal Opel i jbg nemreš ti njima dokazat, al ok nisam se razočaral, kolko para tolko muzike!

Al se nadam da ak ćemo uzimat ovu Astru da ču preč na bolje neg sad  :dontknow:
kako i neće, to je bio isuzu motor u corsi, ide kako ide al je pouzdana i niš ne troši

čisto primjer održavanja moje corse 1.2 8v, 200kn 4 litre polusintetike, 25kn filter ulja, 20kn filter benzina i 45kn filter zraka, svakih 10tkm
po meni to je niska cijena jer sve na tom autu možeš sam raditi i održavati

ja se držim opela, vw i auta njemačkog podrijetla srednje klase i to je to otprilike, kod opela mi se ne sviđaju fiatovi motori unutra u zadnjim generacijama al to je tako jbg
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #38 : 25 Lipanj, 2011, 22:25:43 »
fiatovi dizel motori su respect pogotovo ovi zadnji common rail.. ugrađuju se u bezbroj modela i neke druge marke..
fiatovi benzinci 1.2-1.4 isto bez problema idu 300000km bez značajnijih kvarova..
makar je i fiat stilo čak imao opelov 1.6 ecotec motor, opel nikad nije napravio pošteni dizel motor zato stalno ugrađuju tuđe..
opelov CDTi je zapravo fiatov jtd motor sa drugom oznakom..
evo kratke liste modela auta u koje se ugrađuje /ugrađivao se fiatov jtd:

1.3
Alfa Romeo MiTo
Fiat Albea
Fiat 500
Fiat Doblò
Fiat Grande Punto
Fiat Idea
Fiat Linea
Fiat Panda
Fiat Punto
Fiat Palio
Fiat Fiorino
Fiat Qubo
Fiat Strada
Ford Ka (2008- )
Lancia Musa
Lancia Ypsilon
Maruti Suzuki SX4 Diesel
Opel Agila
Opel Astra
Opel Combo
Opel Corsa
Opel Meriva
Opel Tigra TwinTop
Suzuki Ignis
Suzuki Splash/Maruti Suzuki Ritz
Suzuki Swift/Maruti Swift/Maruti Swift Dzire
Suzuki Wagon R+
TATA Indica Vista
TATA Indigo Manza

1.6
Alfa Romeo Mito
Alfa Romeo Giulietta (2010)
Fiat Bravo
Fiat Doblò
Fiat Grande Punto
Fiat Idea
Lancia Delta
Lancia Musa

1.9
Alfa Romeo 145
Alfa Romeo 146
Alfa Romeo 147
Alfa Romeo 156
Alfa Romeo 159
Alfa Romeo GT
Cadillac BLS
DR5
Fiat Bravo
Fiat Croma II
Fiat Doblò
Fiat Grande Punto
Fiat Marea
Fiat Multipla
Fiat Punto
Fiat Sedici
Fiat Stilo
Fiat Strada
Lancia Delta
Lancia Lybra
Lancia Musa
Opel Astra
Opel Signum
Opel Vectra C
Opel Zafira
Saab 9-3
Saab 9-5
Suzuki SX4
Alenia Aeronautica Sky-Y

1.9 twin turbo

Cadillac BLS
Lancia Delta
Saab 9-3

2.0
Alfa Romeo Giulietta (2010)
Alfa Romeo 159
Fiat Bravo
Fiat Doblò II
Fiat Sedici
Fiat Croma II
Lancia Delta
Opel/Vauxhall Astra
Opel/Vauxhall Insignia (single and twin turbo)
Saab 9-5 (single and twin turbo)
Suzuki SX4

2.4
Alfa Romeo 156
Alfa Romeo Spider
Alfa Romeo Brera
Alfa Romeo 159
Alfa Romeo 166
Fiat Croma II
Fiat Marea
Lancia Kappa
Lancia Lybra
Lancia Thesis

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #39 : 25 Lipanj, 2011, 23:29:15 »
A osamsto i znači kad to staviš ide preko 200 de e

DA KAD KOD AUTA STAVIS PRAVI REMUS I FILTER DOBIJES DOSTA.I NEZNACI DA IDE PREKO 200 NEG DOBIJES MOZDA NEKIH 10-15KMH
peugeot rullezz xD