A gle, karb je konstrkcijski drugaciji to mu je jedina razlika. A sad opet vozim setup koji se prosjecno vrti na 11800 12000 okr sto je vise nego npr neki base koji je konstantno na 10000 k. To uzmemo u obzir. Jer potrosnja mi je pala kad sam stavio nardo, a prije sam vozio roost sprint prosjecno 12500 13000. Ali opet potrosnja se da spustiti max na 5.5. Opet setup je dost jak pa se vecinu vremena i vozim na 2/4 3/4 gasa, jer bi poginuo da idem full. Jucer sam po gps mjerio 121 kmh. Sad opet 19 ti nije potreban ako nemas neki extra razlog. Tipa jaci kit ,AC masina sa gus kitom koji se pregrijava.
Imao sam 17,5 karb na polini corsi i 4 race auspuhu. Stavio sam 19 i samo je potrosnja otisla gore:) naravno sve je bilo postelano. Navodno i sigurno se razlika u performansama osjeti na jakim kitevima tipa, team, evo, 2fast, i sta vec. Ali to je onda voznjica/drag od par km ili metara. Ti si reko da puno vozis na udaljenost, ako ti ovo ide fino i malo trosi nemoj nista dirati;) ak mislis u klasu vise to vuce ostalo sa sobom:)
A sad ono, dragster i je najtezi skuter u klasi 50 minarelli ali opet iste su masine i on je serijski trosio isto ko aerox i benelli