Evo ovako malo iznerviran s ponasanjen nekih ljudi, a i oPcenito par crtica oko trgovine sa mnon.
Dosta puta san izlazia vecini u susret i dava priliku da plate kasnije ili na neke odgode ili kad uzmu paket,al evo ponukan ovin iskustvima od prethodnih par tjedana san odlucia da nema sanse vise s nikim tako. I one sta znam i one sta neznan i one s crvene liste i one s 30pluseva. Dakle SVI koji zele trgovat sa mnon ce prvo uplatit na racun pa onda saljem dijelove. U slucaju da kupac ima opravdan razlog da je dio ostecen sta ja nisan vidia ili slicajno da je dio neispravan iako vecinu dijelova prvo provjerim kod kuce pogotovo( elektronicke dijelove)ili da je nesto sta kupac nije ocekiva, ja cu normalno taj dio prihvatit nazad i vratit novce kupcu.
Ne bi otvara ovaj topic da mi jedno 15ak ljud ne duguje novce, ima ih s kojima san se dog da kasnije uplate, a ima i onih bezobraznih koji na to kao zaborave i nije njihov posal. Ja svoje novce molit necu, i necu otvarat nikakve crvene liste, ovi bezobrazni ce se sami nac. dakle vec se skupilA svota od par tisuca kuna, a kad se neki mogu tuzit po forumu za 50kn mogu i ja za par tisuca. Najvise mi je zaj onih postenih sta ce izgubit s ovin, al ni oni nece ostat zakinuti samo ce ranije morat platit dijelove.
Ne bi otvara ovo, al sta je previse, previse je, a ja vise zivaca neman za cekat novce.
I jos jedna digresija, oni koji uplacuj novce nek napisu svoje ime i prezime kod uplate jer mi se vise puta dogodilo da dobijem novce, a neznan ko je uplatia i kome treba slat pa i oni ostanu zakinuti dok ne uplate svi. Hvala na razumijevanju Duje Parts d.o.o