Bolje od 2. mjesta nismo mogli... Imamo 3 nedostatka :
1. lijevo krilo, pa 80% ljudi su desnjaci a mi nemamo kvalitetno lijevo krilo, pa to je strasno!!! Ako cemo iskreno i otvoreno, u bivsoj Jugi Kaleb bi bio negdje 20. lijevo krilo...
2. Golmani, odlaskom Sole smo dosta izgubili, danas ako su ova dvojica skupili 8 obrana... strasno... svaka cast Somicu za obranjena 2 sedmerca protiv Francuza, ali ako cemo gledati u globalu, golmani su nam slaba tocka...
3. Cervar, sada cete me svi popljuvati kada kazem da je Cervar egoist i nestabilan trener... Svaka njemu cast na ostvarenim rezultatima ali je lik imao srecu da je dobio repku u vrijeme kada svijetom haraju Ivano Balic, Petar Metlicic i ostali fenomenalni igraci...
Nasu reprezentaciju je oformio Irfan Smajlagic, covjek koji je bio najzasluzniji za dizanje hrvatskog rukometa na ovu razinu na kojoj je sada... onda su pocele razne politicke price i igrice te se pametan covjek povukao (Irfan), na nasoj klupi su ljudi koji su "podobni" a to nije u redu...
Kakav savjet moze dati onaj Slavko Goluza : Decki, idemo obraniti se, moramo se obraniti, ne smijemo primiti gol, idemo decki... bla bla...
pa konkretnije savjete daje Dominikovic (protiv francuza, zadnji napad) : Ici ce na Narcisa, pokusat ce stvoriti visak i ici na Narcisa, pustimo krila, idemo blokirati, zgusnuti se i nesmijemo dozvoliti sut...
PA TAKO JE I BILO!!!
Jos nerazumljivo postavljanje mladog Duvnjaka na mjesto izvodjaca sedmeraca, pa skoro smo vise sedmeraca fulali nego sto smo pogodili, dok Cupic nije dosao na izvodjenje...
Imao je Cervar dosta kikseva i jos u finalu se onako amaterski ponijeti, samo nam je nastetio, profesionalci se itekako dobro moraju znati kontrolirati...
Ovaj rezultat je bolji od ocekivanog, trebaju neke promjene u nasoj repki kako bi ostali na visokom nivou...
Jos bih pohvalio ovog mladica Cupica sto igra na desnom krilu, decko ima ono sto krasi Ivana Balica, decko ima srce...
P.S. Sada cete vidjeti kako ce Slavko Goluza naslijediti Cervara, kaos...
Cekam vase uvrede na moj racun...