Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja nisam na djeti, samo sam malo promjenio nacin prehrane i izgubio 10 kg u roku mijesec i pol.. malkoc sporo al to su one kile koje se nece vise vratit... Sve u svemu prehrana za dijabeticare.. Svasta na tanjuru, covijek se najede a mrsavi... bio sam i na onim UN dijetama i tim svakavim i rezultat je super.. al cim prestanes ... sve se vrati
najbolja je neka boleština, pa 14 dana bolnice i kad se vratiš juhice i skineš 30kg bez beda.. mog frenda je salmonela ogolila do kosti..
ne jesti više nego možeš potrošiti i to je to.. manje kalorija i više kretanja, zdrav način života, neka sportska aktivnost, a ne fotelja, krevet, kava, cigara i pečeno pile i krmenadli..
pa kak si promijenio ishranu ja konam da je ovo najbolje posto cim dodjem u skolu odma jedem ko budala vako roknem sve u rezervoar i to je to al cisto sumljam da cu tako skinuti sta
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
trči po selu ili vozi bicikl..
eh ljudi imam viska kilograma i odkad sam kupio novui skut to se jos povecalo i proslih nekoliko dana kontam kako skinuti kile i skontam.sve pare sto ujutro dobijem za skolu 40kn naspem sve u gorivo tako da u skole odem ez para i ostanem gladan i onda se cio dan vozam stime da zaboravim jesti i tako skidam kg
ja treniram nogomet redovito vec 5 godina i nikad nije bilo gore nego sto je od sada,prije 2 god zbog ozljede natuko u mjesec dana 21kg i nikako da ih se rjesim,napravio plan da po najvecem suncu idem trcat da se cim vise znojim