I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mogo si batlax imat za 150-200 kn više
A zaletio sam se s tim gumama,sta da ti kazem prijatelju...nije problem u lovi bio nego nisu imali i prednju i zadnju mc 29,trebalo je cekat od 7-10 dana i nije mi se dalo i uzmem mc16.... al sta sad,ili cu ih ostavit ovu sezonu ili cu ih probat prodat nekome pa nadoplatit za mc 29 ili batlax
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
Batlax je jako mekan,pa ce ti se od iza potrositi vec nakon mjesec i pol,ako se volis brze voziti,stoga je neko nepisano pravilo da iza ied tvrđa,a naprijed najmeksa koja postoji,jer ne zelis da ti preko nosa pobjegne.
napred stavi molasicu svakak a iza kak oš,ne kupuje se guma po šari i izgledu,bar niko normalan tak ne kupuje gumu..uostalom ni sava ni dunlop i još neke mi nemaju ljepšu šaru od molasa.
imaš sporcki čep rezervara,hehedobro je ispal..sam bija ja poklopce zadnjih žmiga uzel neke prozirne il one neke aftermarket i to od starijeg modela prije redizajna(oni kaj su obli i više uz plastiku,a ne one sa izbočenim rubom)
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
sam steta sto blatobran nije u boji airboxa, ovakav lakiran ni to to
meni je ovako bolje,neznam zasto sic cu isto presvuc,polakooooo
poptpis,mozes prefarbat i blatobran bumper sprejom dobro ce izgledat
Evo jucer vidio skuter u zivo, fino je slozen, falilo par sitnica, ali i to smo rijesili:-)Samo gas i pazi na plavce
Hehe...hvala ti prijatelju gledao sam vrijeme,u nedjelju kako mi se cini nece padat pa cemo skupa bjezat malo
uvijek spreman za akcijeako ce ti se dat, doleti danas poslje 3, ja sarafim u garaziako bude sve po planu imat cemo za pivu