Kako sam i najavio u predstavljanju, u potrazi sam za runnerom ili mozda nekom alternativom koja ima mjesta malo vise (visok sam 190+). Recimo na Piaggio NRG-u su mi koljena "nabijena" na prednju plastiku a na runneru nista ne doticu.
Mislim da bi mozda i Derbi GP1 bio dobar sto se velicine tice ali ih malo ima koliko sam primjetio.
Nisam napomenuo vrlo bitnu stavku, A kategoriju nemam tako da nazalost dolaze u obzir samo 50ccm skuteri premda si razmisljam o polaganju A kategorije - no ni sam nisam pametan jel mi bolje prvo kupit nesto od 50ccm za pocetak pa kasnije eventualno polagat A kategoriju i uzet nesto jace ili se ne za*ebavat s tim malim skuterima, malo se strpit, polozit A kategoriju i kupit nesto malo vece i jace?
Nasao sam par runnera a ovaj mi je zapeo za oko, premda mi probija budzet a i bio sam misljenja da je najbolje uzet serijalu dok nisam probao par serijala i skuzio da su stvarno tromi pa sad vise ni sam ne znam.
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-50-75-75-cm3-oglas-2808903Kod ovog ono kaj me brine je koliko mi to moze dic potrosnju i koliko je to upotrebljivo??
Jer citao sam svasta, od toga da te prerade dizu abnormalno potrosnju do toga da ako su stavljani dobri dijelovi da nece trosit preko 5l.. A upotrebljivost u smislu, ako je toliko agresivan i snazan kakav je kod kretanja na mokrom i uopce upravljanja na mokrom?
Napisani su dijelovi koji su mijenjani ali meni to bas puno ne govori jer se u skutere ne razumijem bas previse.
Misljenja o Runneru s gornjeg linka?