Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Nemoj se s tim igrat jer kut zadnje vilice mora biti strogo postelan (oko 12 stupnjeva). U suprotnom si narusio geometriju motora. Kotac se u ovom slucaju zeli podvuc pod motor umjesto da ga gura naprijed.
Prelijep motor koliko cujem zahvalni su dosta ti motori, ipak staro sve valja i trajecuj sad ovo pak...covjek koji radi samnom u servisu ima cagivu staru 22g i 400 000+ km sa istom masinom (nije serijski cilindar, nego nekakav za trke kit, navodno neki klip sa 3 karike ali cilindar nije mijenjan nikada!! sat je vec okrenuo 4 puta 99 999km
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
Moze li novi mito sp525 da se nekako otvori jer ovako r125 sa kitom 180 ga jede u startu tek posle ga jedva stize
Motorin je bombon. Kako ti se sviđa ova Koso urica koju koristis?Jer razmisljam da kupim istu. Zanima me koliko opcija ima itd. Citao sam po scooter centru,ali eto zanima me misljenje iz prve ruke.
To su bajke, ili je sp525 s blokadama.Sat je odličan, ima više funkcija nego original i točnije pokazuje podatke. Po meni best buy.
mislim da znam o kojem se sp525 radi ,koko ja znam motor je ful serijala nikad nista dirano ,tako da ima blokadu na elektronici
nemoj ga prodavat