vision 1 ili bilo koji drugi 2t chinarelli kinez (osim cpi-ja i novijih generica) samo s spuhom promjenjenim nabere max 72 po satu, al to za petnestak sekundi jer je kratak prjenos, to je 68 po gps-u, kad se promjeni sekundar od minarelli lc masine i remen od novog piaggia istrosen stavi, nabere niz vjetar max 80 po satu sto je 75 po gps-u i max sto moze ici, s promjenjenim variomatom ide jednako, jedino nizbrdo 'malo' vise al nizbrdo se NE RACUNA...
ZA SVAKI KM VIŠE MORA SE TAKNUTI CILINDAR
Sto se serijskog prjenosa tice, ja sam niz sebisnu, velika nizbrdica par km, nizbrdo nabio full gas i serijski cil s rezom i serijskim prjenosom slegnut max 81-82 po satu natjerao, serijski cil s full izmjenjanim prjenosom sam uspio jednom niz buru vozeci u slegnutom polozaju na blagoj nizbrdici malo ispod mph po satu sto je oko 80 prave, za usporedbu kad sam se vracao istuim putem slegnut sam jedva 55-60 mogao koliko je jak vjetar bio...
Natjerat kineski skuter s serijskim prjenosom preko 80 prave je basna ko da friziran baotjan ide 130 sa gljvon
Skuteri s talijanskim, španjolskim, francuskim masinama imaju serijski obicno dosta duzi prjenos, nestelaju ih polupismeni kinezi i idu nerjetko serijski ko turpijanu kinezi, oni i serijski kadkad na pravcu naberu preko 75 po gps-u...