Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ZX se cuje jace od Narda.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: SlowRider - 18 Siječanj, 2008, 20:12:37ZX se cuje jace od Narda.salis se?nema kad nardo pocne vristat od okretaja puca klip pod njim
Citat: igor.sb - 18 Siječanj, 2008, 20:14:44Citat: SlowRider - 18 Siječanj, 2008, 20:12:37ZX se cuje jace od Narda.salis se?nema kad nardo pocne vristat od okretaja puca klip pod njim Ja ga imao, mislis na ovu pljucu?
na runnera 50 ,07koji auspuh daje najbolji citaj najjjaci ,bjesniji zvuk...il je to sve isto vise manjedok nemam 18 ogranicen sam na owo haha
Citat: Tommek - 18 Siječanj, 2008, 00:48:45na runnera 50 ,07koji auspuh daje najbolji citaj najjjaci ,bjesniji zvuk...il je to sve isto vise manjedok nemam 18 ogranicen sam na owo haha gle odrezi na serijskom spuhu auspuh kod ulaska u lonac,imat ces zvuk da ce te cuk na drugom kraju grada
nema nista goreg od tt-a kad mu vuna izgori....
u prigušivaču imaš kamenu vunu kao zvučni izolator, kad ona izgori, auspuh postane bučan..onda se skine top, rastavi se, i unutarnji dio se omota izo-vunom, može i građevinskom tako da zvuk bude u granicama normale..
Citat: ivanm - 19 Siječanj, 2008, 09:48:56u prigušivaču imaš kamenu vunu kao zvučni izolator, kad ona izgori, auspuh postane bučan..onda se skine top, rastavi se, i unutarnji dio se omota izo-vunom, može i građevinskom tako da zvuk bude u granicama normale..ajoj, sad si me napravio glupim, znam jebmu, nego me zanima nakon koliko km mu je izgorila vuna, da znam
Citat: DvdAerox - 18 Siječanj, 2008, 22:50:11nema nista goreg od tt-a kad mu vuna izgori....e, šta ti je to izgorila vuna na tt-u,ja imam tt-a pa da znam šta me čeka uskoro