I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ma gledao sam i to , nije do toga ! cist je i suhsutra cu redom sve spojeve pregeldatnasao sam masu kod reglera, s ljeve strane ali kad ju i otpojim skuter opet ima struje, mislim na sirenu ,zmigavce ... dali ima jos dje koja?
cek cek nisan te skuzia bas najbolje kad upalis motor celer kao malo radi pa crkne i dali se cili motor ugasi?
cdi nije , probao sam svoj stavljat kod frenda i radidakle iskre malo ima malo nema, ili slabo baca..e sad mi kolega ( cij je motor ) kaze da je skuter stajao 2 dana na kisi
I kod mene tako,skroz slaba iskra jedva da se vidi Sta bi moglo bit? Nrg mc2(2000godiste)
pregledao sve spojeve, sve svena kraju otkopcam km/h i motor upali radi kao nove sad dal je moguce da je unutra uslo vode, jer je skuter stajao 2 dana na kisi?dali se sat moze rastavit da ga probam osusit?sta mi preporucujete?
neku drugu svjecicu b0binu nam0taje tim red0sljed0m
Pa rastavi i vidi ima l' oksidacije igdje,na bakarnim onim spojevima,sve to poturpijaj i mora bit ok A sta cu ja
nema oksidacije nigdje? rastavljeno vec ali na onom konektoru sto se ubada u sat, je bilo kao nesta zeleno, to sam ocistio ali opet ista stvar
Da,obavezno svjecicu sa rezistorom.A sta bi moglo bit ako daje slabu iskru?
nam0taji
stavi sat u zdjelu rize preko nociako ni tad ne bude valjalo posudi od ivana sat pa probaj