Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
dobro jel na kraju zna netko koji je ovo multivar??isti je ko ovaj malossi što sam kupio samo što je ovaj poklopac siv a od malossi crni od malossi su oni klizači plastični duplo veči, od ovih na slici
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
barem ce biti malo bolje, gore ne moze biti nikako
Citat: igor.sb - 12 Siječanj, 2008, 11:53:00barem ce biti malo bolje, gore ne moze biti nikako nebudi tako siguran, kod mene se po iskustvima sa slaganjem i servisiranjem motora ta tvrdnja nije uvijek pokazala točnom, sve ti se razlikuje od skutera do skutera
probaj staviti zuti centralni i rolice od oko 4, 4.5gr...
Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 08:26:47probaj staviti zuti centralni i rolice od oko 4, 4.5gr... odakle ti sad tojel se 100x reklo role 6,1 i seriski centralni na multivaruon sad ima oko 4g, i daleko je to od nastelanog prijenosa
Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2008, 08:30:45Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 08:26:47probaj staviti zuti centralni i rolice od oko 4, 4.5gr... odakle ti sad tojel se 100x reklo role 6,1 i seriski centralni na multivaruon sad ima oko 4g, i daleko je to od nastelanog prijenosaznam sve to stoji, al tak moj motor nije isao imao je start al krajnje nigdje, probao sam tisucu kombinacija al ovak mi ide najbolje...
Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 10:50:22Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2008, 08:30:45Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 08:26:47probaj staviti zuti centralni i rolice od oko 4, 4.5gr... odakle ti sad tojel se 100x reklo role 6,1 i seriski centralni na multivaruon sad ima oko 4g, i daleko je to od nastelanog prijenosaznam sve to stoji, al tak moj motor nije isao imao je start al krajnje nigdje, probao sam tisucu kombinacija al ovak mi ide najbolje... da samo sto ti pricas o zutom centralnom, a zuti centralni NE POSTOJI za piaggio masineima bijeli, zeleni, ljubicasti i plavi ako govorimo o malossiju
Citat: KicHo7 - 13 Siječanj, 2008, 20:00:48Citat: igor.sb - 12 Siječanj, 2008, 11:53:00barem ce biti malo bolje, gore ne moze biti nikako nebudi tako siguran, kod mene se po iskustvima sa slaganjem i servisiranjem motora ta tvrdnja nije uvijek pokazala točnom, sve ti se razlikuje od skutera do skutera ima i tu velike istine, al ti si i onako fuser
zasto mjesas rijec variomat i multivar?