Ne smrdis jos, al smo se mi usmrdili od neplaniranog. Jos sam ti htio ponest posudu, al bilo je samo da sto prije izgasiramo spicu od 16h, i da ulovimo praznu cestu. Usli u kosmoski mod i greskom zavrsili u Cakovcu umjesto u Varazdinu. Spustili se juznije do Varazdina, i onda je pocelo narodno veselje. Cuj, nisam ti rekel, zaboravil sam skinuti prsten z variomata.
Jebeno! Gmizanje ne dolazi u obzir.
- Jel imas gedoru 8 za deklo? Ne, samo okasti.
- Daj kaj imas i idi po susjedstvu po gedoru, iako se moze i bez nje al treba airbox micati.
Donese on gedore i unutra fali 15ica.
- Daj okasti 15 kaj ti uredno visi na stalazi.
Probam s nekim kineskim okastim 15, koji se razloho na 32. Pa salji ga kod susjeda po 15icu, i donese ravni okasti by Unior, odma extremna istinska sreca cim primis cvrstocu i preciznost . Pa smo nekako uz pridrzavanje mjera zastite na radu do sigurno odvrnuli i skinuli omiljeni dio za ljubitelje propuha s ledja od strane drugih vozila.
Dok se to sve odigralo, pao je mrak, a i temperatura se srokala po eksponencijalnoj krivulji. Jos sam morao na jebenu benzisku jer sugavi sukac nemre otici do tocke A i B bez svracanja na bengu. Bezi Jankec koliko te noge nose...