Ovako...danas sam nesto veoma cudno primjetio na runneru a to je ..kad nije na centralnoj nogari i kad ga cimas lievo desno...nosac masine gdje se pricvrsti na rami ..lupa ..tj ima lufta mozda 0.1,0.2 mm sa unutrasnje strane...znaci udara onaj dio kroz koji prolazi saraf dugi..on udara u dio gdje na kraju prodje i saraf i zavrne se matica ...i to lupanje samo kad se bocno mrda masina lupa stvarno lijepo ...gore dole nista ...jel treba to da ima lufta tako ili ?? evo i slika i video sa zvukom o cemu se radi....hvala ...i kako bi to mogo da rjesim ?? podloska ili ? pokuso sam stegnut ali nista nisam postigo ....ako to nije normalno...smijem li podlosku stavis sa unutrasnje strane i da rjesim problem ili ?
evo i video kako to lupa kada se skuter cima lijevo desno dok je na tockovima
http://img685.imageshack.us/i/384.mp4/i da sad jos jedno pitanje....gledam i nesto sam cudno vidio...navodno po mojoj logici ..ovdje bi trebala da bude neka opruga ?? koliko ej ona bitna ?? jel mogu nac neku od necega slicnu ili mora bit org ?? jel obicna jedna opruga ili je kao na centralnoj nogari dupla ?? evo slika ..hvala