Evo neki dan sam otkrio od kuda ide ulje po mašini, nije bio onaj šrafić, nego je puštalo i strunulo ono crijevo od ulja koje vodi od pumpe do karburatora. U trgovini auto dijelova sam kupio novo crijevo sa debljim mesom i teškom mukom ga uspio zamjeniti jer nisam mogao odšrafiti ni pumpu ulja, a ni onaj magnet na radilici. Nakon izmjene sam samo upalio motor da vidim da sve radi i tako ostavio do danas. I danas sam krenuo na vožnju i nakon cca. 2 km. je zacvikao motor i anlaser više nije mogao pokrenuti motor, ali nakon cca. 30 sekundi se opet odblokiralo i napravio sam cca 100 m. i opet je zacvikal motor, ja opet pokrenuo, napravio još cca. 100 m. i opet zacvikao.
Nakon toga se više opće nije dao upaliti i uspio sam motor pokrenuti tek na kurblu nakon nekoliko pokušaja i tako se skroz sa malim gasom vozil do kuće. Doma sam otkrio u čemu je problem, a on jest da to deblje crijevo nema dovoljan protok ulja i motor ostane bez ulja. Tada sam kupil inin dvotaktol (a inače koristim full sintetik) i napravio mješavinu u rezervaru i sad motor ide dobro kao i prije.
E sada ono što mene zanima jest to dali sam jako oštetil mašinu na skuteru? Za sada ide dobro, ali bojim se da sam joj jako smanjio vijek trajanja.
Btw. netko ovdje je imao pravo kad je rekao da ono ulje na poklopcu getribe nema veze sa ovim za podmazivanje motora, to ulje mi curi iz getribe, ali vjerujem da je to zanemarivo, doljevat ću to ulje.