Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
laki nisi fer, a gumy kolika je otprilke snaga na kotacu.. i zanima me bi li se dalo usporediti npr 20 ks sp i 20 ks motor naravno oba 2t... cisto radi usporedbe, nekako imam osjecaj da bi skut vodio, i na pola njegove max brzine bi bili tu negdje i motor bi bio brzi nakraju...
ma treba te neko straga snimat.. meni zao sto ja nisam snimao a imao sam fotic.. da se vide driftovi ..
pa piso sam negjde popis djelova a eto opet:pm radilica 54mmmultivarpolini kevlar34mm granadellorto 25e13 gljivasređivani blokovi, cilindar, spuštana i sređivana glava, širen usis, pomjereno paljenje, auspuh bez katalizatora
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
A prvi video 0:18 ... neko nebi znao s biciklom tu proc tako
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
ja kad sam tek poceo vozit nisam uopce znao izmedu auta prolazit.. treba osjecaj za prostor razvit odmah iz daljine procijenit gdje bi mogao zapet, kuda proc i onda samo pun gas stisnes i ocekujes da drugi nece napravit neke ne predvidljive poteze
Gumy Ghostrajder dobra voznja, jedino je prvi video ok...