eto malo updatea.. kupio valjčiće 4.3gr, probo njih, vrti malo preko 11000, ima više momenta ali lošije ide, pa kombiniro sa ovim 3.8 i 3.5, stavio 3 komada 4.3 i 3 3.5gr, i sad ga vrti točno na 12000, nema vrćenja u prazno, stavio remen koji mi se činio u boljem stanju isto topov dok ne uzmem novi. dosta bolje ide ovako.. maximala je trenutno po satu od kawasaki er5 110kmh..
sljedeći tjedan treba zamjenit kariku i igličasti ležaj(uzeo stage6), spojit el. vodenu pumpu koju sam kupio od MrJ-a, zamjenit semeringe u prednjim vilama... e da kad smo kod toga, jel zna netko koliko ulja ide u svaku vilu? semeringe pretpostavljam ima za uzet u skf?
eto da i predstavim drugi skut koji ćeka još malo ulaganja.. radi se o neosu, htjeo bi ga napravit da bude za stunt, puklo me sad da i on bude lc, stavljena je radilica sa roxa sa novim ležajima i semerinzima, ispolirani blokovi, malo smo neš turpijali po blokovima, pitaj boga oće to bit dobro
. stavit ću trophya koji je zaribo(mora na prvu specijalu pa novi klip i karike uzet), mikuni 20 karb, top vario, moram neko kvačilo uzet, ide još auspuh zx.. vodenu pumpu imam, treba mi hladnjak i te gluposti to će laki rješiti
e da, jel bi moglo biti problema s ležajima na radilici ako oni dugo stoje.. složio sam ih prije 3 mjeseca i od onda skut stoji..
čudno dosta boja izgleda na svjetlu i pod blicom.. ko gay plava