Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Neer u Egiptuizjava: Ove deve i nisu baš nešto...između 50 ccm 4 taktnog i serijskog cvaje....
Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 15:52:14Citat: igor.sb - 20 Siječanj, 2008, 12:59:43bas mu je lijepobtw...je da sam se prvi sjetio skupljanja novaca za njegov klip , al mislim da ovakvih ''akcija'' vise nece biti na forumuMA KO SE PRVI SJETIO OVE AKCIJE SUNCE LI TI KALAJISANO!!!!!!!!!!!!!! ja sam se sjetio sreću li ti tvoju ja sam i pokreno ovu akciju pomozimo neeru......... http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4600.15hehehe, ti si natuknuo, ja pokreno pogle sta sam ja napisao, a sta si ti citirao
Citat: igor.sb - 20 Siječanj, 2008, 12:59:43bas mu je lijepobtw...je da sam se prvi sjetio skupljanja novaca za njegov klip , al mislim da ovakvih ''akcija'' vise nece biti na forumuMA KO SE PRVI SJETIO OVE AKCIJE SUNCE LI TI KALAJISANO!!!!!!!!!!!!!! ja sam se sjetio sreću li ti tvoju ja sam i pokreno ovu akciju pomozimo neeru.........
bas mu je lijepobtw...je da sam se prvi sjetio skupljanja novaca za njegov klip , al mislim da ovakvih ''akcija'' vise nece biti na forumu
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
a zasto se nebi ovakva donacija mogla desiti :'( ?pa bas je to fora.svaki mjesec das po 10 kn. i nekom se fino pomogne !!!neka to ljudi gledaju kao neku vrstu clanarine!
Evo meni treba sad skupi pare mislim ić malo na neki odmor,a nisam baš pri parama
jeste rijesili? se moze jos uplatiti?
evo kad budem ja kupovao gume dam ti svoju prednju još je dobraLOL