Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: svijet Sanjina Frlana  (Posjeta: 7311 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline STJELE

• Tržnica : (+4)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • aka. Stylingmaniac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Piaggio typhoon 150
  • Moja Kaciga: fuš trade
  • MojSetup: Samo ljuta serijala
  • MojSpuh: nema katalizator
svijet Sanjina Frlana
« : 03 Ožujak, 2011, 17:44:14 »
šta kažete o ovome http://www.financijskipreporod.com/index.html , jeli to opet jedan od onih komercijalnih trikova, vjerovatno je, ali eto ako itko išta drugo zna  :o

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
Odg: svijet Sanjina Frlana
« Odgovori #1 : 03 Ožujak, 2011, 18:04:31 »
joj ne da je vec je komercijalni trik frajer u knjizi ne objasnjava nista vec nam govori sve ono sto i sami znamo procitao sam par odlomaka i men i se gadi ... taj frajer se obogatio na budalama i na knjizi koja nece biti korisna am bas nikome.danas da dodjes do para moras imat srece (tu mislim na lutriju i kladionicu) ili bit kriminalac (cast izuzetcima koji su zaradili cist novac) ja sam zadovoljan s sredinom nisam ni bogat ni siromasan imam sve sto mi treba a kamoli ta knjiga..ne vrijedi kupovat !!

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
« Odgovori #2 : 03 Ožujak, 2011, 18:06:46 »
cak i neki govore da je to cisa kopija knjige "rich dada poor dad" americkog "pisca" Roberta t. kyosaki-a.

Offline STJELE

• Tržnica : (+4)
  • forumski biciklist
  • aka. Stylingmaniac
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Piaggio typhoon 150
  • Moja Kaciga: fuš trade
  • MojSetup: Samo ljuta serijala
  • MojSpuh: nema katalizator
« Odgovori #3 : 03 Ožujak, 2011, 18:27:13 »
pa i mislio sam da je tako, obogatio se na budalama, jbg tko će kupiti takvu knjigu nego naivni ljudi željni novaca bez truda i muke, jbg eto baš sam htio pitati dali itko išta zna o tome, jer vidim da je po televiziji i nasrao je dosta toga na stranici , ugl. skužio sam na stranici da je pun qurac toga napisao, a sve je bez značenja i pouke

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Derbi
  • Moja Kaciga: IXS HX 407 Grafik
« Odgovori #4 : 03 Ožujak, 2011, 18:27:40 »
joj ne da je vec je komercijalni trik frajer u knjizi ne objasnjava nista vec nam govori sve ono sto i sami znamo procitao sam par odlomaka i men i se gadi ... taj frajer se obogatio na budalama i na knjizi koja nece biti korisna am bas nikome.danas da dodjes do para moras imat srece (tu mislim na lutriju i kladionicu) ili bit kriminalac (cast izuzetcima koji su zaradili cist novac) ja sam zadovoljan s sredinom nisam ni bogat ni siromasan imam sve sto mi treba a kamoli ta knjiga..ne vrijedi kupovat !!
:notworthy:
Možda jesam čelav ali bar nemam problema sa lošom frizurom :)

Offline opijum

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Runner sp 50
  • MojSetup: dr evo...
  • MojSpuh: giannelli rekord
« Odgovori #5 : 04 Ožujak, 2011, 10:17:23 »
Meni je ovaj lik genije. Kada je svima kupovna moć opala on se je sjetio proizvoda na koji če ljudi potrošiti novac. Čovijek se snašao i svaka mu čast :notworthy:
oj' mjeseče sunčeva guzico
što siješ a negriješ
pizdo

Offline stipe

• Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 250
  • Moja Kaciga: Nolan N85
  • MojSpuh: 4road
« Odgovori #6 : 04 Ožujak, 2011, 10:27:04 »
zasto je kupiti?

pa imas je u knjiznicama :)

Offline gozz

• admin MS
  • Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
« Odgovori #7 : 04 Ožujak, 2011, 15:36:01 »
Tip nije niti muljator, nije pametnjaković, niti je izmislio toplu vodu...

On samo govori ono što mi svi znamo ali si većina neće priznati, niti neće obraćati pažnju na to.

Objašnjava osnovne principe, objašnjava kako banke zarađuju, koji su osnovni trikovi i pogreške koje ljudi rade...

Recimo, banalni primjer, kako uštedjeti, na primjer pušač popije dvije kave na dan (7 + 7 kn) i kutiju cigareta na dan 20 kn), te skuri minimalno litru benzina više neg je potrebno, jer baš mora proći ulicom da vidi ima li nekog od njegovih pajdaša... Ak to zbrojiš, (14+20+8)=42 kn, pa puta 30 dana, ispada da na kavu i cigare i težu nogu na gasu potrošimo 1260 kn. A to je iznos cijelih prosječnih režija domaćinstva, ili dobra injekcija rate stambenog kredita...

Drugi je par cipela što bi pušač prodao svoju obitelj prije nego se odrekao cigarete, ali to j drugi par čarapa!!!

I tak, niš pametno ne kaže a da mi to ne znamo, ali niti ne laže...
« Zadnja izmjena: 04 Ožujak, 2011, 15:38:33 gozz »

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #8 : 04 Ožujak, 2011, 16:38:23 »

On samo govori ono što mi svi znamo ali si većina neće priznati, niti neće obraćati pažnju na to.

Objašnjava osnovne principe, objašnjava kako banke zarađuju, koji su osnovni trikovi i pogreške koje ljudi rade...

Recimo, banalni primjer, kako uštedjeti, na primjer pušač popije dvije kave na dan (7 + 7 kn) i kutiju cigareta na dan 20 kn), te skuri minimalno litru benzina više neg je potrebno, jer baš mora proći ulicom da vidi ima li nekog od njegovih pajdaša... Ak to zbrojiš, (14+20+8)=42 kn, pa puta 30 dana, ispada da na kavu i cigare i težu nogu na gasu potrošimo 1260 kn. A to je iznos cijelih prosječnih režija domaćinstva, ili dobra injekcija rate stambenog kredita...

Drugi je par cipela što bi pušač prodao svoju obitelj prije nego se odrekao cigarete, ali to j drugi par čarapa!!!

on je zapravo captain obvius?

Offline S.F. sf2

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: sf2 lc
  • MojSetup: ne
« Odgovori #9 : 04 Ožujak, 2011, 17:16:42 »
Nitko se nece obogatit kupovinom knjige nekog sarlatana,idite u skolu,zavrsite faks,naucite koji jezik osim engleskog i sigurno su vam sva vrata otvorena. Pod faks se podrazumijeva da traje 5-6 godina a ne ove danas izmisljotine.

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #10 : 04 Ožujak, 2011, 17:50:47 »
a i knjiga se bazira na tome da ne dižete kredite i ulažete u fondove i dionice
i napisana je 2007 kad su dionice i fondovi imale veliki rast, ajde sad ulaži u dionice

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #11 : 04 Ožujak, 2011, 20:32:46 »
gle ja imam oboje knjige u pdf formatu ako bas nekog jako zulja al procitao sam
i meni je knjiga glupost jer sve sto je nutra sam i sam znao.
ne kupuj karticom
ne dizi kredit
nemaj 20 razlicitih kartica
sparaj
kupuj najnuznije
ne zaduzuj se nigdje
investiraj pare
misli na dugotrajnu korist ne na kratku zabavu

i ono obicne stvari koje svaka osoba moze saznat ako si malo prouci pogodnosti koje banke
i di se isplati najvise stediti i sl.
Uglavnom stvari koje mozes sam saznat ako 2 popodneva provedes u malim rešeršama oko
toga tko gdje i po kojim kamatama nudi.

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #12 : 05 Ožujak, 2011, 11:21:26 »
Više je na stvari psihologija nego znanje... I još on zaradi... :zubo:

Svi više-manje znaju sve iz tih knjiga, ali malo tko ima samokontrolu i volju da ih provede... Ta knjiga ti može dat sistematizirane načine, i pojačat želju za takvim pristupom, ako sebi možeš to naložit i toga se držat... Znači, nije baš totalno bez veze...

Druga je stvar šta su knjige općenito skupe u HR, i ja nebi da tu lovu ni za nešto šta me puuuno više zanima... :zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #13 : 06 Ožujak, 2011, 16:56:22 »

da sve je meni to jasno ali nema objesanjenja ni nekog prakticnog plana da dodjemo do prvog milijuna .pola knjige sere o stednji mi stedimo kupimo knjigu a on skuplja pare pare i kopa nos.on je imao plan mi iz njegove knjige naci ga necemo

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #14 : 06 Ožujak, 2011, 17:11:49 »
upravo tako
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #15 : 06 Ožujak, 2011, 17:20:35 »
ma to ti je ista shema kak i misterx.com
koji je sajt do par godina postojao i isto prodavao knjigu "kako postati milijunas" i tu uz 2 sata rada na dan
i cijela fora je bila da se kupi knjiga preko online bankinga za 180kn i onda ti on posalje pdf knjigu u kojoj
ista fora uputstva kak napraviti sajt i napisati neku slicnu knjigu i isto tako prodavat online knjigu u pdf formatu
tako da.... i frlan je na isti kalup sve rjesio i ajmo rec legalno prevario ljude jer nema konkretnog plana ni nista u knjizi
nego samo teorija tople vode i svetog kecapa.
Sve sto se nalazi u knjizi je nista odnosno info koji dobijes u svakoj literatuuri za financijsko savjetovanje i vecini
brosura banaka.
Da netko sad dozivio preporod ne vjerujem jer nisam cuo bas o primjerima multimiljardera u hr preko te knjige.
Ako hoce se ko uvjerit nek me kontaktira na pm pa mu sibnem knjigu il nek ju na netu potrazi

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #16 : 06 Ožujak, 2011, 19:44:13 »
sere mi se jbt, jedan dan ima tonu racuna i sve mu ukidaju , drugi dan slusa cdove na necemu sto radi na ogrijev ocito, treci dan je rjesio sve brige i sada gomila bogatstvo... bas mi zanimljivo kako je u tako kratkome vremenu platio regu na zastavi 128, rjesio sve dugove koje je imao i poceo se bogatiti..
stvarno masa gluposti napisana na jednom mjestu
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline gozz

• admin MS
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
« Odgovori #17 : 07 Ožujak, 2011, 08:10:49 »

da sve je meni to jasno ali nema objesanjenja ni nekog prakticnog plana da dodjemo do prvog milijuna .pola knjige sere o stednji mi stedimo kupimo knjigu a on skuplja pare pare i kopa nos.on je imao plan mi iz njegove knjige naci ga necemo

Pa jebiga, nitko ti neće prstom pokazat to to i to, i napravi ovako i ovako...
Kad si u školu išel, instruktor, roditelj, profesor ti nije učil za tebe tj umjesto tebe, neg ti je dal savjete kako da TI učiš što efikasnije.

Velim, taj sanjin nije otkril toplu vodu, ali da je muljator, to i nije, jer govori činjenice, jest banalne, jest smješne, ali činjenice. Evo konkretan primjer koji sam naveo, što ćeš konkretnije od toga:

Prestani pušiti, smanji dvije kave u kafiću i ne nateravat toliko skuter, i već ćeš svaki mjesec imat u džepu 1300 kuna više. A mjesečne režije za 4 članu obitelj su oko 1100 kn. Što je tu mogao detaljnije reći...

Isto, ne uzimejte kreditne katrice, jer to vuče na potrošnju... i tako...

Ima ljudi koji žive fino i sa 5000 kuna plaće, ali voze stari punto, a ima i onih koji su u dugovima i sa 15 000 kn plaće, a kockaju i ne znaju s novcima...
« Zadnja izmjena: 07 Ožujak, 2011, 08:13:37 gozz »

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #18 : 07 Ožujak, 2011, 08:14:39 »

Malo je teško u našoj državi ostvariti ili napraviti nešto bez kredita ako nemaš financijsku injekciju

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #19 : 07 Ožujak, 2011, 08:36:32 »
Da ta knjiga samo tako funkcionira ja bi ju pri kupio  :icon_thumright: