Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tu i je problem, jer ti lupezi su si prvo izglasali zakone kojima je bilo legalno sve to otet pa s pravne strane ne mogu odgovarat.
j#bote sad gledam videe i nevjerujem pa tu su stvarno 90%klinaca kojima je ovo zajebancija i dosli su samo radi tucnjave i nereda.
mad e pricas gluposti kao da je policija tu nest kriva kad ovi iz sabora diktiraju sa satanom na celu.a sta bi vi da murijaneri dignu palice na vlast pa da si izbiju kruh iz usta..bogami za te pare bi i ja tukao po gradu
Ovo mi je frend. Inace je snimatelj i dobio je po picki malo prije dok je snimao nemire iznad trga
od koga je dobio po lampi...da nije zalutala boca
od toga nikada ništa
kak onda da se nekaj promjeni?najbolje da svi smo doma i trpimo ove čkapi iz vlade da nas hebu u pakšu
pola ove ekipa su navijaci razno razni, deckima je dosadno pa su se dosli tuc, policija ih je mlatila iz razloga jer si bili isprovocirani, budimo realni policija nece ic mlatit bez razloga...gledam slike i sve do jedan navijac sa obiljezjima kluba, fantomkama i slicno...jbg pocije sezona HNL decki su iskoristili dan i osli na trening da se dovedu u formu prije gostovanja po HR
danas zanimljivo na dnevniku nove TV
stavi na novu... no uglavnom sukobi, pa kamo to vodi??? al bit će i gore...