evo da se i ja ubacim u razz..
radim kao automehaničar i vulkanizer.
185/55 15 je guma full skupa jer nisu jako zastupljene rade uzmi 195/50 15, naravno ako je felga to dopusta.
Po meni naj guma je Toyo, zašto? jer je pristupacna cijenom, omjerom ulozeno-dobiveno, jedna od rijetkih guma koja se proizvodi u jednoj državi Japanu,a ne ko Continental,Sava,michelin itd koje se proizvode u tisuce zemlja cak se Sava proizvodi i JAR-u ( južnoafrička republika)
CF1 je dobra guma , namijenja vise ''normalnoj'' voznji , udobna i tiha guma.
T1r takoder jako dobra guma, v profil namijenja sportskoj voznji, malo glasnija radi svojeg profila, odlicno drzanje na mokroj i suhoj povrsini, bocnica je tvrda te je guma stabilnija u zavojima
R888 sportska guma, postoje 3 vrste R888 guma, R888 G - tvrda guma, slabije se trosi, R888 GG guma srednje tvrdoce koja je trosi vise nego R888 g, i R888 GGG ili ti ultra soft guma, par krugova po Grobniku i nema je vise ali zato se ljepi za asfalt i drzi ko blesava.
Ak imas jos kakvih pitanja slobodno pitaj, gume sa kojima imam iskustva i o kojima ti mogu nekaj recu su ti Toyo, Michelin, Sava, Continental, Barum i Prielli.
pozz