Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
To je dobra stvar nije samo za punjene vec se moze npr. preko zime spojiti na aku. na autu i odrzava ga napunjenog
Citat: Alfa166DA - 06 Travanj, 2016, 19:33:22To je dobra stvar nije samo za punjene vec se moze npr. preko zime spojiti na aku. na autu i odrzava ga napunjenogto je glupi punjač a ne pametni, ja ga ostavio ove zime na selu da odrđava aku na traktoru, a kak svako malo nestaje struje tj onaj trzaj ima kad na pol sekunde destane i vrati se, ovo đubre se ugasi umjesto da se vrati nazad na održavanje kak je i bio. i ak me nema tj dana nit ne puni se a baba to nezna stisnut.. trebali su smislit neku foru za to da kad nestane struje i kad se vrati da se opet uključi na održavanje
Citat: zvonkec92 - 06 Travanj, 2016, 20:15:03Citat: Alfa166DA - 06 Travanj, 2016, 19:33:22To je dobra stvar nije samo za punjene vec se moze npr. preko zime spojiti na aku. na autu i odrzava ga napunjenogto je glupi punjač a ne pametni, ja ga ostavio ove zime na selu da odrđava aku na traktoru, a kak svako malo nestaje struje tj onaj trzaj ima kad na pol sekunde destane i vrati se, ovo đubre se ugasi umjesto da se vrati nazad na održavanje kak je i bio. i ak me nema tj dana nit ne puni se a baba to nezna stisnut.. trebali su smislit neku foru za to da kad nestane struje i kad se vrati da se opet uključi na održavanjeSpojis ga na UPS
ja idem poslije posla tu ovaj na čepinskoj novi što se otvorio valjd će ostat nešto i za mene
Citat: jerrycro - 07 Travanj, 2016, 12:28:47ja idem poslije posla tu ovaj na čepinskoj novi što se otvorio valjd će ostat nešto i za mene Tamo sam i ja bio malo poslije 8,bilo ih je jos dosta,ja sam tek 3. uzo