Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Jadna je s Ni-cd baterijom. Pregazilo ju je vrijeme.
najbolji aku alt ti je Feinei imaju profi alat od 100e do preko 1000ei to je kvaliteta i dugotrajnost a ne bosch makita i sl brandovikoji su se tokom godina downgrejdali u prebrandirane kineske igrackeimam bosch busilicu i dobra je al nije to ko feine
Citat: balki - 14 Listopad, 2015, 00:21:30Jadna je s Ni-cd baterijom. Pregazilo ju je vrijeme.Odustajem onda, hvala!BTWOd ponedjeljka 19.10, moment ključ 130kn u Lidlu, 28-210Nm
malo je cudno citat pljuvanje po boschuprobajte u zgb u profila, jedina ovlastena za boschi naravno probajte bosch blue line, dakle samo linija za profesionalce.nema bolje od toga garanthttps://www.google.hr/search?q=bosch+blue+line&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI3r7n8-vEyAIVRBYsCh2Y-Qbl&biw=1137&bih=752&dpr=0.9#tbm=isch&q=bosch+blue
javite ak dodu kakvi vanbrodski motori u lidl da mogu u karlovac na faks slj. tj
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!