sere mi se kad vidim ove kacige, bubreznjake i ostale poluproizvode iz Lidla i slicnih trgovina, prodaju se pored krastavaca, luka i majoneze, bitno je samo da izgleda ko da je ispalo direktno iz motoGPa a to sto stavljas glavu u taj drek to je manje bitno.....Bog cuva budale i pijance, a trebo bi i ove s opremom iz Lidla
a za alat, imamo 2 moment kljuca u radioni od tamo, i sluzit ce samo dok si ne kupim normalan, a onda cu ove samo prebacit u kantu za smece
Pa ko te tera da ideš u Lidl i kupuješ nekaj za kaj smatraš da je sranje!? Zaobiđi taj dio!
Ljudi koji ne zarađuju sa alatom a potreban im je za kuću i okućnicu kupuju takav alat, i za njih je to PRVA LIGA, ak tebi ne odgovara niko te ne tjera da kupiš, i sam veliš da nemaš para pa kupuješ sranje u Lidlu i koristiš taj alat, a sereš po njemu...ne razmem.
Niku iz Lidla nije rekel da prodaju profesionalan alat za ispod cijene, u tome i je bit i poanta tolke prodaje.... daju proizvod ispod cijene a kvaliteta je na razini kućnih potrepština i ne treba očekivat čuda!
Ja sam sretan sa svime kaj sam kupil u Lidlu, jer me služi, a bio bih lud kad bi kupoval skupcjene gedore/šublere/minivaše za profesionalce a koristim ih par put na mjesec, i to za neke sitne popravke.
Ovo iz Lidla je po meni najbolja akcija koje ima u HRV...a to i dokazuje činjenica da dan ili dva nakon početka akcije nema više akcijskih proizvoda, i zato ne lupetaj gluposti o Lidlu...
Zna se di možeš kupit pravu kacigu, a di jeftinu kacigu!