a gle...niko me nije još prestigo s baotiaonom...tak da držim do toga da je s 3 rolice brži..
i samnom se muce zadnjih dana a imam 8.3 rolice i to svih 6 komada
kolko znam duka je stavljo piaggio variomat sa starije masine piaggio ..znaci ne ova nova hyper 2 pro ..i mislim da je reko da mora palit na kurbu jedino je to posljedica...veci je u promjeru oko 1 cm i jos kad bi malo zadnje polutke oturpijo i nabavio duzi remen dobio bi na krajnjoj..svakako vrijedi probat
pia tph vario pase skoro pa bez problema. moras stavljat polosku iza kalote i nema paljenja na alnaser ako ne oturpijas bolcnu za 1mm, mislim da bi onda moglo radit al je upitno kakvo bi ubrzanje imo. lako moguce da bi trebale lakse rolice, nek me neko ispravi ako grjesim (danas si nemogu sve poslozit u glavi kako treba
) vario je velicine minarelli serijskog, i nemas potpunu korist od njega ako iza nemas 128mm polutke sa cca 685mm remenom. to jos nisam stigo isprobat sve al se nadam da ocu cim bude $$....
sta je sa malossi variomatom... oce li se s njim sta dobit..mogu ga dobit za siću al neznam oce li pasat pasao je na zipu i nekom quingiju oce li na batinu onda moc
probaj pa ces znat, ovako napamet nema smisla govorit