ovak raja ,znam da cu trazit puno od vas al jbg nemam druge ideje .....bil slucajno neko mogo iz Zagreba ...da im pomogne ..ovak treba mi sljedeca usluga...narucio sam u Viktor Motorsportu ,adresa :Tomislavova 34, Zagreb....neke dijelove ,tacnije :Zx ,Remen Orginalni,Rolnice Malossi 6 grama,Motul ulje za Prenos 75W85 ....sve za runnera sp50 svog ....eh ovak posto ja imam rodjaka u zagrebu konto sam da ce mi on otic po to i sve ,jer smo vec pricali ..ali sad je ispalo da on nemoze jer nije u hr cesto posto vozi kamione pa je uvijek negdje u svijetu i dodje kuci uvijek subotom navece a viktor motor sport radi do 12 sati subotom ,tako da je nemoguce da mi on ode ,sto se tice njegove zene ,ona radi do 4 sata kada se VIKTOR motor sport zatvara....eh meni treba sljedeca usluga bil neko ikako mogo da ode npr u subotu oko 10 pola 11 ili u petak oko 14-15 sati i da uzme to u VIKTORMOTOR sportu..plati svojim Novcem ispadne 1410 kuna sve ...i odnese to Zeni od rodjaka na vrata ,ona njemu novce da i to je to ??,te stvarcice su rekli donijet sa skladista u petak ujutru jer nemaju u radnji tu,inace nebi zurio ali su me danas zvali i rekli da imaju jos musterija za auspuh i to ali nisu htijeli prodatvat jer sam ja bio prvi koji je pito..pa da imam roka do subote da uzmem to...a to je jedini auspuh koji im je osto i sve prodavnice sam u zg zvao i vise niko nema ..a treba mi to sve ...btw rodjak je u Zapresicu,Zagreb ...ovak sve kosta 1410 kuna ,ko bude fin i htijedne pomoc kad odnese taj paket na vrata stana dobit ce 1500 kuna ..znaci u + 90 kuna...eto pa molim vas da neko pomogne hehe
hvala unaprijed