Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
COK znam da se sali ali malo je dosadio bakija nemogu nazalost ubacit jer je video gotov
AJDE MHR U racku vise dosadan tako...vidi ostale momke kolko motora ima ko u prici i niko negovori gluposti non stop nego lipo kad dode dode...a ti izgleda nemos spavat zbog videa...ceka se speedov remix i onda video ide na you tube
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
ako misliš na mog runnera formoz hvala na komplimentu......ako je netko za i ako netko ima volje da složi neki video tipa ko ovaj "svi skuteri" ali da se video nazove "STUNT"..........koliko vas ima na forumu koi se bave nekakvim stuntom.....
imam i ja svoj zivot i svoje probleme,uostalom jos sam i bolestan,i nije mi prioritet mix,mix sam predao neki dan,receno mi je da traje 5 min,sad je skoro na 10 min video,odradit cu sutra do kraja mix
Slusaj mali! Imao sam mnogo zena,a ti si jedini djecak koji me uzbudio! ma nije stvar u videu, već u tome što se laže ovaj naš forum i ovi naši napaćeni kolege forumaši goki ih je slagao za kalendar, sad ovo za video... dokle više....CoK -