I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: mrcina - 14 Rujan, 2006, 22:00:06a nisi onda se pokažihm.....pa pozvala sam vas na utrku.....zar ne....fejs tu fejs
a nisi onda se pokaži
Citat: r.e.! - 14 Rujan, 2006, 22:01:56jesi ti ta klinka što ju je oprala?nazalost klinka sam.....al nazalost nije kaj sam ju oprala.... ....to je na radost....
jesi ti ta klinka što ju je oprala?
laku noč
Citat: divljakusa - 14 Rujan, 2006, 22:01:39Citat: mrcina - 14 Rujan, 2006, 22:00:06a nisi onda se pokažihm.....pa pozvala sam vas na utrku.....zar ne....fejs tu fejsmorat ću doć na koju utrku kada uhvatim vremena
ako me išta može privuć to je klopa i piva. samo nesmim pit kad vozim pa moram nać šofera
što nudiš za prespavat,podrapanu vreču od krumpira i malo ishlapjele vode koja se cvrljila na podnevnom suncu.
recimo to tako...
ccccc.... ...koja korist od vas....ja danas cijeli dan slazem motor....pomoci od nikud.....crna ko dimnjacar.....jedva sam uspjela skinut crnilo sa sebe......
Citat: divljakusa - 17 Rujan, 2006, 21:56:58ccccc.... ...koja korist od vas....ja danas cijeli dan slazem motor....pomoci od nikud.....crna ko dimnjacar.....jedva sam uspjela skinut crnilo sa sebe...... Kako to da ti 1van nije priskočio u pomoć
Citat: divljakusa - 17 Rujan, 2006, 21:56:58ccccc.... ...koja korist od vas....ja danas cijeli dan slazem motor....pomoci od nikud.....crna ko dimnjacar.....jedva sam uspjela skinut crnilo sa sebe...... crna kao romina iz big brothera ?
Citat: eladio - 17 Rujan, 2006, 22:05:46Citat: divljakusa - 17 Rujan, 2006, 21:56:58ccccc.... ...koja korist od vas....ja danas cijeli dan slazem motor....pomoci od nikud.....crna ko dimnjacar.....jedva sam uspjela skinut crnilo sa sebe...... crna kao romina iz big brothera ? .....koja je ta......