Kiza,pa zar od urbanog trkaca sa malossi radilicom radis kezualca ili svakodnevca?
spec aj si odi na koju stranicu prie,radim i brutalka za kurčenje i preseravanje da mogu reč da na njemu imam sve MALOOSI i zdravka da s njim odem na misu,eventualno krug po kvartu,s tim da sam ovih dana u boljim odnosima za ZDRAVKOM.....
fatty ja mislim na tvoju W sa SR 150 stock
a ne na nikakve gulaše i đuveđe,mada sam skužio da nju original
W ima na piku da je Mcdonaldsa girl!al to je jedina stvar s kojom se s njim ne slažem
hvala na informaciji,jbte stalno navečer kad pretjeram s colom i ne mogu zaspat odem i satima čitam te stare svađe iz 2007-08 i svako malo neš novo iskopam....slobodno ak neš još imaš u rukavu od old skul SS-a baci mi tu...
hvala ghost na pohvali,ipak sam ja perfekcionista koji se ne želi rastat s nofcima
ja barem to priznam,al 99% foruma je takvo i kad im to nabiješ na nos odma šta,.ebi se jajaro,smrdi ti pivo iz usta...mićo dobro si rekao,da žbidelj izvadim iz šupka nekog fatmana opet mi se ne bi gadio
da se vratimo na project...
jutros sam doživio najbolje buđenje (mislim na ono bez Blowjoba),probudio me oko 9:30 h mob,zove bratić da je stigo i u kvartovskoj birtiji sjedi i donjeo djelove......ustanem se,obavim jutarnju higijenu(kod nas u kvartu jutarnja higijena obuhvaća samo pišanje) i odem do birtije....sjedi bratić,2 vrećice pored njega u jednoj veliko iznenađenje - cijeli volan bureka sa sirom aka 4 trokuta) i 2 tekuća jogurta od 0,5.....a u drugoj ovi glupavi piaggio spare parts
ubili bureke i kafe(sa kim piješ kafu jutarnju,a brate glupe li pjesme),ostavio mu jednu europsku novčanicu zelene boje....premda je zelena,ipak mi je ona roza najdraža....slike pristiglih djelova i kalkulacije stavim kasnie!