danas se radilo na ZDRAVKU......
nakon što su mi felne stigle sa plastificiranje(pjeskarenje+plastificiranje+desol s kojim sam prethodno skinuo komplet boju cca 300kn),uzeo sam nove SKF C3 ležaje prednjeg kotača (35kn komad),nove gume sava mc 29(550 kn obje s montažom),nove original piaggio ventile za gume kod čoka u moto mondu(14kn komad),nove imbuse u piaggiu za disk i naravno prednji BRAKING wave disk(340 kn),najobičniji wave, nie onaj oversize od 280mm,taj će najvjerojatnie doć kasnie ovaj je samo za prvu ruku jer mu je cijena praktički smiješna..ovaj prvi zahvat me izašao oko 1 300kn..tako to sad izgleda na kožnoj garnituri
pa sam naletio do forumske atlete u moto-mondo i ostavio im nekog sitniša.....kupljeni novi airbox(360kn),blatobran zadnjeg kotača(175 kn),plastika preko dekla (140kn) i zaštitni lim auspuha(120 kn) + 4 nove podloške preko gumica (10kn komad)...ova investicija je ispala oko 700kn...jednostavno sam morao to uzet novo jer mi je ispod zadnjeg blatobrana bilo par crtica od kamenčića,airbox je imao par ogrebotina i neku fleku,pretpostavljam od kiseline iz akumulatora a zaštitni poklopac auspuha je imao u donjem desnom kutu imao ogrebotinu....jednostavno takva roba s greškom nema šta tražit na mom ZDRAVKU!!!!!
do sad me zdravko plesnuo po džepu:
10 000kn sam izvalio čovjeku od kojeg sam ga kupio,put do zg-a + prjepis+porez sve skupa malo jače od 1000kn,gume,plastificiranje,disk,ležaji,ventili,šarafi 1300kn,posjet moto mondu(airbox,blatobran,lim auspuha,poklopac dekla) 700kn.......zasad smo kod 13 000kn na zdravku!
ova kalkulacija se vodi ne zbog nekog kurčenja s novcima,bahaćenjem i sl. već da vidim kolko će me taj izlet koštat
do kraja dana kist i krpica u ruke i čišćenje blokova na ZDRAVKU od raznih supstanci.....kasnie okačim slike!!!!