Evo došlo je opet malo do izmjena!
DrEvo je našel novog vlasnika...sa suzom u očima sam ga skidal( jer mi je antifriz špricnul u oko), ne ozbiljno žal mi ga je bilo, jer KIT je zbilja klasa i ko nema puno para to bi mu prvo preporučil!
Sad sam malo proučaval, usisni kanali jesu neobrađeni, rubovi kanala u cilindru su također grublje obrađeni ali kvaliteta i oprema kaj ide s njim je na razini! Ne znam sad kolko sam točno napravil km oko 1000km se vrti ta cifra možda i koji km više, nebitno, cilindar i klip su kao novi, dobro vidi se da je voženo ali nema riseva ni sličnih pojava, čak su i karike kao nove...
Ono u cjelini ja bi rekel odličan kit s obzirom na cijenu! No VJERUJEM da bi bil daleko bolji kit da se te stvari ručno dorade, ti usisni kanali i rubovi kanala u cilindru...
E da zaboravil sam i ispuh, on je FI 23 kaj je i dosta malo za neki ozbiljniji auspuh, za ZX je taman, ali za Yasuni R je premali, te bi njega također trebalo prvo malkice proširit pa kasnije obavezno ispolirat.
Čak i da se stavlja serijala spuh ili neki slabiji, poliranje ispuha bi bilo POŽELJNO, jer nije bajno! Evo par slikica ne znam kaj bi slikal više:
E da pozabil sam reći da sam imal malo po meni više čađe na čelu klipa, ne znam koji je razlog pošto se točila polusintetika(motul, a možda pola liter i sthila)! More bit jedino 19mm karb koji je daval dosta bogatu smjesu na manjim okretajima, a okretaji su mi išli do maks 9.2T... i to zahvaljujuć aeroxovoj pomičnoj polutci di nisam mogel pošteno uštelat da na startu ne luduje a kasnije da ima premale i obratno!
Velim, možda je 19mm karb prevelik za taj kit, 17.5mm je bil idealan!