Evo ovo je danas izmjereno: 117 prijeđenih km, sa 3,5L Goriva 95 Class na tifonu!
Sa slike se sve vidi kolko je potrošeno, a tankirano je 4L i kazaljka je bila tamo di počinje slovo "E" znači pola litre je bilo u rezervaru ako i tolko a sad je 1L, znači 3.5-3.7L na 117km, pa sad matematičari nek računaju kolko mi troši na 100Km
U karbu je 84 dizna sa lulicom u airboxu promjera fi=23mm, svječica je prave smeđe boje, bez čađe i suha. Zeger igle je na sredini, a ler gas je na 1900okr, danas sam ga moral malo pojačat na vijku smjese jer mi je pal na 1400okr, to valjda zbog ljetnog vremena i tlaka, i eto sad je podešen za ljetne dane!
Auspuh je fino pobrušen sa crvenim kamenom, jer mi je ostal srh od zavarene blokade, pa sam ga sad skinul i to sve fino pobrusil i zagladil, te ga povečal za koji mm, kolko sam mogel jer još nemam biax a s bušilicom je nezgodno jer ju je teško primit a i okretaji su premali(bar na mojoj)
I to bi bilo to zasad, karburator i prijenos je podešen najbolje kaj sam znal i kaj sam imal, uskoro bi još trebal stići samo kevlar, ali nemrem se još odlučit koji (polini vs. malossi).....
Nadam se da bu ovaj setup trajal ovu sezonu bez kvarova i daljnjih ulaganja, a na zimu ide gore sportsko kvačilo i kumplug te možda zadnje polutke.
Čeka se "skuter susret" u Čakovcu, jer dečki iz Zg-a stalno delaju susrete u ned. pa ne stignem
Izmjerena je danas i MAX brina na pravcu Aleja Bologne - Podsused(križanje za Zaprešić), no morate mi vjerovati na riječ jer nisam mogel snimat pošto mi nije do zajebancije po toj cesti.
Kazaljka je došla na 18sati, znači vertikalno prema dolje, kaj je nekih 100-105km/h(ispravite me ak se varam) a to bi bilo prave po GPS-u nekih 90km/h. Jer 84km/h po GPS-u mi je pokazivalo kad kazaljka dođe na drugi brojčanik s desna na ljevo, pored ovog di broji metre!
Skuter se ljepo razvrti poslje 90km/h po satu i na max brzini su mi okretaji bili na ljepih 9.5T, točno kolko treba! Sad mi jedino ostaje skinut deklo i pogledat dal je izgural remen do kraja, jer sam si zacrtal s markerom...
I to bi bilo to
Evo jedna poslje kupanja...
Setup:
-Dr. Evo 70ccm
-NGK BR9ES
-LASER X-PRO krom
-Dellorto 17.5 PHVA TS 84dizna
-Malossi igličasti
-HEBO Next Generation (4.1gr)
-HEBO S-belt 760x16
-HEBO centralni feder, crni 50%
-Malossi MHR federi kvačila, plavi