U tom trenutku nisam ni osjećao nikakvu bol pukla je i zarasla je u kur*u jer nisam mirovao
nikad neces ni osetiti kad pukne koska, samo kad se iskidju ligamenti i misici, jer nikad nisi svestan toga bola zbog straha, uzbudjenja ili sta vec.. osetis tek kasnije kad pipnes ili kad odes u hitnu kad ti pocnu namestat koske.. nije ti pametno to sto nisi mirovao
jel ti kad pukla kljucna kost,kad to pukne nemos mrdnit ruku a moras mirovat sljedecih preko nekoliko mjeseci...btw. koja god kost da pukla ti s tim djelom nemos micat,i boli,a i mozde doc do toga da probije kost kozu i bude vanski prijelom...jedino kad napukne onda ne boli toliko ali i dalje boli i otezano mices dio...a natucen dio svi znamo kako boli i kako izgleda
Daj, nemoj generalizirat, jebate, mene je opizdilo u livo rame od udarca u zadnji livi kut auta, od toga mi je pukla ključna kost na livoj strani, 1-2 cm od kraja, do livog ramena...
Mica san rukon normalno, malo zatezalo, a tek nakon sat i po vrimena dok san čeka na hitnoj san osjetija da mi je jaketa (kožna, teška ko vrag) nešto preteška na livu stranu, pa san je skinija, najnormalnije... Kad mi je pokaza rengensku sliku i reka da san slomija ključnu te da me mora zamotat ka mumiju na duže vrime, ja san ga pita jel' on siguran da je to baš moja slika...
Bolit je stvarno počelo tek nakon dva sata... tjednima zamotan, pa sa osmicon, pa fizikalna...
Tako da pravila nema...