to nema nikakve veze sa prijateljskim odnosima....ovakakv nacin "podjebavanja" je cista zajebancija i nista osobnog i ozbiljnog tak da ne vidim razloga da bi se neko mogo na tak nesto naljutit....dapace meni je fora kad mene neko podjebava na isti ili slican nacin kak i ja njega jer bar mi nije dosadno....a to kai neki shvacaju to na krivi nacin toe jbg njihov problem....neki od nas su tu samo zato da se zajebavamo i takvi smo od pocetka od kad smo dosli na forum i poznati smo po tome...
al meni i još masi ostalih kolko vidim ide na k**ra* dok moram čitat vše spamove koi me ni najmanje ne zanimaju..niti mišljenja vaša me ne zanimaju..
zanima me projekt i ovaj skuter..nie bitno kaj je to jurčin,čiji god da je je..
a ta vaša zaebancija izgleda dae samo vama interesantna jer očito nikom drugom nie nit ih zanima..daj malo podjebavanja na vaš račun i u vašim temama.
tu se bar more videt nekaj novo i naučit,razmjenit iskustva dobit savjet i pomoć itd,od tebe i tebi sličnima moreš dobit samo podjebavanje il u najmanju ruku glupi komentar koi je samo vama interesantan..
ja neznam kak još ne kužiš da nisi uopće fora,ni najmanje ko ni tvoe ponašanje..
ak je to projekt onda oću i gledat projekt a ne 5 strana kak tvoj zip ovo kak tvoj zip ono kak ti sve najbolje znaš ti sve najbolje imaš najbolji na stazi bla bla bla...
imaš svoju temu,tam si to piši i bok.
nemrem vjerovat da neko mor bit takav.
a čul sam i o tome di i kak slažeš i ti svoj skuter itd tak da ono...al boli me taki.
nemam niš osobno protiv nikog,pogotovo onog kog ne poznam..neke ni nebi htel nikad upoznat.
al brate tebi bi dal trajan ban sam da ne moram čitat sranja i gluposti kad već nemreš napisat koristan post il bar pohvalit ''frenda'' kak si rekel za trud ak niš drugo..
jel ti žal kae on lupal više para od tebe?kaj slaže nekaj kaj niko nie složil tu?
stvarno ovaj forum je postal cirkus,umjesto korisnih informacija čitam gluparije ko da sam uzel 24sata u ruke.
najgore od svega da se moram spustit na taj nivo i spamat projekt radi gluposti.
pusa nabuđenim čunerima i samoprozvanim doktorima bez diplome