Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: aerox tuning  (Posjeta: 13915 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
Odg: aerox tuning
« Odgovori #20 : 22 Studeni, 2007, 14:16:25 »
gle...vidio sam puno base setup skutera koji idu skoro ko midrace...razlike su minimalne, a kolko vise te midrace kosta, kolko manje traje? Dobro ustelani base je ko prosjecno nastelani midrace skoro... +-10 km/h...a kaj ti je to?! goli racku...jedino di se osjeti nekaj je ubrzanje...

Sumnjam da si vozio midrace dok govoris da je razlika mala... :nono:

vozio sam ...midrace runnera sam vozio...i sam znas kak je moj rox bio sreden a nije imao ni kit. Nije velka razlika

e onda taj midrace nije bio naštelan ili tako neke slične stvari, nemožeš mi reći da malossi sport 70 ili naprimjer due+ da idu skoro isto....midrace je jako skup, i naravno bolji, ali zato za midrace treba imati znanja....

gle ja nisam reko da je isto, citaj malo moje postove al da je razlika nebo i zemlja kak pricas to ziher nije!

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #21 : 22 Studeni, 2007, 16:47:23 »
malossi sport kit 1600

hm...ovo bi bila replica
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline master_o_fight

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ri
  • Moj Skuter: s2
« Odgovori #22 : 22 Studeni, 2007, 20:37:50 »
vozi idiote vozi !!!!!

Offline marin

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Aerox R
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #23 : 24 Studeni, 2007, 14:41:52 »
ne kužim ???
Hell was full sa I came back !

Offline master_o_fight

• maxi forumaš
  • Mjesto: ri
  • Moj Skuter: s2
« Odgovori #24 : 24 Studeni, 2007, 16:38:23 »
ne kužim ???

malossi mhr replica kit :icon_thumright:
vozi idiote vozi !!!!!

Offline marin

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #25 : 26 Studeni, 2007, 09:46:37 »
ok,sam da još pitam,dal je to sad to ili bi trebao kupit još neke sitnice kao npr....i na kaj treba pazit nakon tuninga?

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 26 Studeni, 2007, 09:57:12 »
ok,sam da još pitam,dal je to sad to ili bi trebao kupit još neke sitnice kao npr....i na kaj treba pazit nakon tuninga?

gledaj u onaj link sto sam vec 2x dao,,,pa se po tom orjentiraj

tamo sve pise, sta bi trebalo ici, da bi donekl to bilo to  :icon_thumright:

Offline marin

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #27 : 26 Studeni, 2007, 14:57:03 »
ok tnx.....

Offline phantom

• forumski biciklist
  • vozim šta mi do?e pod ruku samo da sagorjeva
  • Mjesto: pakostane
  • Moj Skuter: nrg
  • MojSetup: mhr
  • MojSpuh: gianelli shot
« Odgovori #28 : 26 Studeni, 2007, 22:43:07 »
to je samoubojstvo nov motor ic pojacavati,jer kad pocmes s jednim samo se nadovezuje i nigdi kraja.za pocetak neki fini auspuh eventualno veci karburator malo prosiriti kanale i to je sve stavi najbolju svicicu dobiti ces 2 km/h :happy6: a sad kako je decko gori nabrojio djelove kad bi poceo s tim imao bi jos toliko ulozit u njega,imao sam losih iskustava s tim
acab jbg "policijski posao je ?astan samo ga obavljaju u dosta slu?ajeva ne?asni ljudi"

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #29 : 26 Studeni, 2007, 23:46:00 »
cek, oces rec sa npr, boljim spuhom (tipa zx) 19 karb i portiranjem da bi dobio 2 km/h wtf ???
sta pricas ti?

ili te je nisam dobro razumio?

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #30 : 27 Studeni, 2007, 00:56:21 »
zalosno je sto dan danas 95% skuterasa vjeruju da se s kitom dobiva neka ogromna krajnja brzina

a kad ono auspuh manje vise za sve zasluzan...naravno u slucaju da se ne povecavaju polutke, prijenos i ostalo...ovo se odnosi na base prvenstveno

to su one spike..stavio sam rezu sad mi ide 90 po satu, a kad stavim base kit ici ce 120...da bas

Offline marin

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #31 : 27 Studeni, 2007, 09:06:08 »
i evo ga sad se opet vraćamo na početak,kao prvo ja sam bio naglasio da se baš i ne razumijem u tuning skutera zato sam se i obrati vama,kao drugo nisam mislio ić sutra tunirat skuter ( ništa prije proljeća ),a kao treće ja ne očekujem niti želim da mi skuter ide 120,ono kaj bi ja htio dobit je malo bolje ubrzanje i eventualno 10-20% veću brzinu,a na kraju krajeva ne pada mi napamet razvalit skuter niti se bezveze razbacivat lovom!

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #32 : 27 Studeni, 2007, 13:04:44 »
zašto ne odmah stavljati kit na novi skuter? ovog roxa što vozim je prvo brat vozio, odmah je na njemu stavljen od 0km trophy, giannelli next i topov vario, skuter je napravio 5000 km bez ikakvih problema, onda sam stavio veći karb(mikuni20) i do 8500km bez ijednog otvaranja mašine, a onda su ležaji radilice počeli šuštati, pa sam ja izmjenjo sve ove djelove koje sad ima..
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #33 : 27 Studeni, 2007, 14:44:13 »
i evo ga sad se opet vraćamo na početak,kao prvo ja sam bio naglasio da se baš i ne razumijem u tuning skutera zato sam se i obrati vama,kao drugo nisam mislio ić sutra tunirat skuter ( ništa prije proljeća ),a kao treće ja ne očekujem niti želim da mi skuter ide 120,ono kaj bi ja htio dobit je malo bolje ubrzanje i eventualno 10-20% veću brzinu,a na kraju krajeva ne pada mi napamet razvalit skuter niti se bezveze razbacivat lovom!

ako mislis da te ja kritiziram...NE

ono sto sam ja napisao odnosi na phantoma

jer je rekao spuh ovo ono i na kraju ne dobijes nista

...i općenito govorim jer znam da su mnogi u zabludi

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #34 : 05 Prosinac, 2007, 02:43:16 »
Kao prvo najbolje odma uzet sve djelove ako ne onda uzmi:auspuh,kit i karb.(ako je seriski 12) ne vrijedi riskirat. a to šta u nas većinom ljudi kupe sve čitav setup za midrace i stave ono ide duplo bolje već seriski i tak ostanu(nepoštelan) i onda dođe neko ko ja sa baseom prije izdere u startu pravo(replica u toga). isto kao i da golf2 gt i gti idu isto (naravno ako gti nešto fali). razlika je ogromna između base i midrace pogotovo ako se stavi(due+ ili neki jači midrace kao tpr,mhr...). Najbolje stavi base na početku kit,karb,auspuh,vario, taj se sport brzo zavoli i zanimat će te svašta ćeš kemiat (base nisu toliko osjetljivi),pa onda stavi neki midrace kadse uhodaš. Stavi malossi sport, nardo ili shot, 19 do 21,gljivu radi zvuka,multivar i dalje ak oš šta još... nardo i 21 karb jako dobro se poklapaju na midrace a isto tako daju puno bolje performance od zx i 17.5 na baseu. shot je 1300kn,multivar 450,karb.19il21 su oko 850, kit neznam isto kao ni gdje su takve cijene.malo duži odgovor al sve ti piše i sve objasnito
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline marin

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #35 : 05 Prosinac, 2007, 09:23:30 »
načelno za sad imam ideju i plan,samo još moram malo istražit,mislim da će za početak ići base setup a kasnije ćemo vidit,u kupovinu mislim ići iza nove,a skuter slagat u trećem mjesecu kad istekne garancija i prođe rega!
Inaće di u Zagrebu mogu nabaviti leo vince spuh jer mi je 1800 kuna za malossi malo 2much!

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #36 : 05 Prosinac, 2007, 09:40:55 »
bencony sesvete

auto bil jarun

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #37 : 05 Prosinac, 2007, 11:33:24 »
i onda dođe neko ko ja sa baseom prije izdere u startu pravo
kako base kad ti i u signu pise due+ (a to nije base)
pa onda stavi neki midrace kadse uhodaš. Stavi malossi sport
jel nije malosi sport base?

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #38 : 05 Prosinac, 2007, 21:16:18 »
ne piše due+ već replica imo sam prije base kao što sam napisao(i onda dođe nako ko ja sa baseom PRIJE...). Jest malossi sport base a kažem mu da stavi sad malossi sport i kad se uhoda da stavi neki midrace kao(due+, il malo slabiji malossi mhr replica). nemoj se pravit budala :frajer: :dontknow:
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline PitBull Aerox

• forumski biciklist
  • Mjesto: Orašje, BiH
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSetup: zaribao...
« Odgovori #39 : 06 Prosinac, 2007, 22:14:50 »
manite se cika kure-ta on nema pojma                                           (zajebajem se :frajer:)

evo poslusaj mene(base setup):

KIT: Malossi Sport 70 - iz njega se da izvuc do 11ks sto ti je sasvim dovoljno za pocetak - oko 1300-1400kn
AUSPUH: TOP Nardo ili Gianelli Shot - iz kita ce ti izvuc maximum - mislim oko 1300kn
KARBURATOR: Dellorto 19mm - on je savršen za taj setup - novi oko 800-900kn, polovni (teško nać) do 500kn
RADILICA: serijska, ako imas viska para najbolje uzmi TOP Racing radilicu, ali mjenjanje radilice nije potrebno na base setupu - TOP-ova oko 800-900kn
LEŽAJI: mozes, a i nemoras jer skuter ti je nov, ali ak već sve mjenjaš bilo bi poželjno, RMS paket, dobijes SKF C3 ležaje i oba semeringa - 120-150kn
VARIOMAT: Malossi Multivar - provjeren, i pokazao se među najboljim, imam ga i ja - 500kn
REMEN: Malossi Kevlar belt ili Special belt - kevlar je kvalitetniji iako ce taj setup zadovoljit i special- Kevlar 260kn, Special 130kn
KVAČILO: Malossi Fly - odlično kvačilo, za taj setup netreba bolje - oko 400kn
FILTER: gljiva Malossi E5 - gljiva je savršena za taj setup, a zvuk je preejeben  :frajer:, imao je - 160kn
OSTALO: znači tipa rolice, dizne, svjećica itd. - do 300kn

radilica nije potrebna, to ako želiš i imaš viška para; variomat,remen,kvačilo nije odmah potrebno ako nemas para, ali svakako stavi kad budes imao jer osjeti se dosta u brzini i ubrzanju kad ih staviš...

eto to je to...