vozio sam se iza frenda koji je bio na aeroxu, i skut je lagano počeo gubit snagu nakon 15 km vožnje......i u jednom trenutku je nešta puklo.....stali smo i vidjeli da sviječica visi na lulici, pokušali smo je ponovo ušarafit al bez uspijeha......skinili smo glavu i imali smo šta vidjeti.....navoj na glavi je otišao, zašto se to dogodilo i dali ima spasa glavi ili se mora kupovat nova???
Evo, da se i ja pridruzim klubu sretnika
Isto evo u pitanju, u voznji najednom izgubio snagu, par puta zapucao iz spuha i ugasio se...hebem li ga, sta bi sad?
Vidim da je sve uredno, mislim si, da nije lulica ispala, skidam poklopac, kad ono svjecica skroz odvrnuta, visi na zadnjem navoju, skinem, i imam sta vidjeti, navoj strgan
Moje misljenje: zavrsna obrada za k**ra*!!!
Otkad sam ga novoga raspakirao, skuzio vec kod prvih zavrtanja da je rupa (navoj) lagano deformirana, i otada srah kod svakog odvrtanja i zavrtanja svjecice... U pravilu stezem svjecice s kilo kljucem bas radi takvih pi*darija (da se ne odvrne, a opet da ne sj**** navoj pretezanjem), i danas sam rucno, a zapinjala je kod zavrtanja citavim hodom navoja...i eto 20km kasnije veselja
Imao sam vec u proslosti dobrih veselica s navojima na alu masinama, pa se u pravilu ne zahebavam bez kilo kljuca...ali eto, hebat ga
Da veselje bude vece, imam citav set ureznica do M12, a navoj M14
Kolko sam ja mjerio po svjecici, trebao bi umetak M14x1.25x16mm.